FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπαίνει στο παιχνίδι και η ΕΡΤ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΡΤ είναι πολύ πιθανό να μπει στο παιχνίδι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League, αποτελώντας τη “σανίδα σωτηρίας” για τις ομάδες που δεν έχουν βρει ακόμη τηλεοπτική στέγη.

Το “σπάσιμο” της κεντρικής διαχείρισης έχει, όπως φαίνεται, τεράστιες συνέπειες για πολλές ομάδες της Super League. Μπορεί οχτώ εξ αυτών, προεξεχόντων των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, να έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τη NOVA και για τη νέα σεζόν, αλλά υπάρχουν άλλες τόσες που παραμένουν δίχως τηλεοπτική στέγη.

Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, την Τετάρτη (28/03) υπήρξε συνάντηση των εκπροσώπων των Παναθηναϊκού, Ατρομήτου, Ξάνθης, Παναιτωλικού, Λαμίας, Απόλλωνα Σμύρνης, Κέρκυρας και Πλατανιά με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι “οχτώ” ζήτησαν από τον κ. Βασιλειάδη να βρεθεί λύση, καθώς με την απουσία κεντρικής διαχείρισης “δημιουργείται πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων” κι αθέμιτος ανταγωνισμός. Μάλιστα, άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να “τραβήξουν το σχοινί στα άκρα”. Τουτέστιν, να μπλοκάρουν την προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά, οι οχτώ ομάδες εξέπεμψαν SOS, με αποτέλεσμα ο υφυπουργός Αθλητισμού να αναζητεί λύσεις προκειμένου να μην προκύψει πρόβλημα ενόψει της νέα σεζόν. Μπορεί ο κ. Βασιλειάδης να μην υποσχέθηκε κάτι κατά τη διάρκεια της συζήτησης -δεν έχει και την αρμοδιότητα άλλωστε- αλλά δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να μπει δυναμικά στο παιχνίδι η ΕΡΤ.

Η δημόσια τηλεόραση, όπως συνέβη και στην περίπτωση της Stoiximan.gr Basket League, είναι πιθανό να αποδειχθεί “σανίδα σωτηρίας” για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, η συζήτηση που γίνεται αφορά κεντρική διαχείριση, δηλαδή τα παιχνίδια και των οχτώ ομάδων να μεταδίδονται απ’ την ΕΡΤ, το οποίο σημαίνει πως το πρωτάθλημα θα μοιραστεί μεταξύ δημόσιας τηλεόρασης και NOVA.

πηγή: sport24.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button