FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ξέρουμε τι έκανες όλη τη σεζόν Σιδηρόπουλε!

Εχθές έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή και στο ΑΟΚ Κέρκυρας – ΠΑΣ Λαμία, «άρχων του αγώνος» θα είναι ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής.

Την Πρωταπριλιά, ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με τον ΑΟΚ Κέρκυρας για την 26η αγωνιστική στην επανέναρξη της SuperLeague Σουρωτή.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο διαιτητής από τα Δωδεκάνησα, ο οποίος θεωρείται ο καλύτερος Έλληνας ρέφερι αυτή την στιγμή.

Είναι διεθνής, έχει σφυρίξει σε αγώνα Europa League και Champions League σε προκριματικά και ομίλους και γενικά είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η χώρα μας στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο Σιδηρόπουλος, λοιπόν θα είναι αυτός που διευθύνει την αναμέτρηση της Λαμίας στην Κέρκυρα και το LamiaSports μάζεψε τα στατιστικά του Έλληνα διαιτητή τη φετινή σεζόν και σας τα παραθέτει παρακάτω.

  1. Έχει σφυρίξει σε 9 αγώνες.
  2. Στα 9 παιχνίδια του Σιδηρόπουλου, 4 φορές έχουν κερδίσει οι γηπεδούχοι, 3 φορές έχουν έρθει ισόπαλα τα αποτελέσματα και 2 φορές έχουν φύγει οι φιλοξενούμενοι με τους τρεις βαθμούς.
  3. Στα παιχνίδια που έχει διευθύνει ο ρέφερι έχουν σημειωθεί 29 γκολ και έχουν δοθεί 3 πέναλτι.
  4. Τα σουτ που έχουν σημειωθεί στα 9 παιχνίδια του Σιδηρόπουλου ανέρχονται στα 178, ενώ έχουν δοθεί 280 φάουλ.
  5. Σε όλα τα παιχνίδια ο νησιώτης διαιτητής έχει δώσει 52 κίτρινες κάρτες και 2 κόκκινες, ενώ παρατηρεί με κάρτες τους ποδοσφαιριστές 5.78 ΜΟ με κίτρινες και 0.22 ΜΟ με κόκκινες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button