FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Είναι τρεις και τους συνδέουν!(pics)

Σουλεϊμάν Όμο, Ανέστης Αναστασιάδης και Φώτης Γεωργίου είναι αυτοί που συνδέουν τον ΠΑΣ Λαμία και τον ΑΟΚ Κέρκυρας.

Το LamiaSports μόλις λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία στην έδρα του ΑΟΚ Κέρκυρας, συνεχίζει τα pre game αφιερώματα και αυτή τη φορά θα δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές συνδέουν τις δύο ομάδες, φορώντας τις φανέλες τους.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

1ος Σουλεϊμάν Όμο

Ο Σουλεϊμάν Όμο, πριν φορέσει τα «κυανόλευκα» είχε ήδη γίνει γνωστός στο ελληνικό κοινό όταν πρωτοήρθε Ελλάδα για λογαριασμό του Αιγάλεω, ενώ έχει περάσει και από την ομάδα του Πανιωνίου με μεγάλη επιτυχία, έχοντας 62 συμμετοχές και 4 γκολ.

Το 2015, ο Νιγηριανός ανασταλτικός μέσος, όταν και έφυγε από την Ερμιονίδα όπου αγωνιζόταν πήγε στην Κέρκυρα, η οποία τότε έπαιζε στο πρωτάθλημα της Football League.

Μάλιστα, ο ένας εκ των αρχηγών του ΠΑΣ, εκείνη τη σεζόν είχε βρεθεί αντιμέτωπος με την τωρινή του ομάδα.

Στους Φαίακες έκατσε μόλις μισή σεζόν, μιας και ολοκλήρωσε τη σεζόν 2015-2016 στην ομάδα του Αχαρναϊκού. Με τη φανέλα της Κέρκυρας σημείωσε 9 συμμετοχές.

Το 2016 ήρθε στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα και αποτελεί ένα από τα βασικότερα γρανάζια στην μηχανή του Μπάμπη Τεννέ. Με την «κυανόλευκη» φανέλα ο Όμο έχει συμπληρώσει 43 συμμετοχές και 6, πολλά από τα οποία πέρυσι έδωσαν νίκες σημαντικές στην ομάδα της Φθιώτιδας.

2ος Ανέστης Αναστασιάδης

Εκτός όμως από τον Σουλεϊμάν Όμο και ο πρώτος αρχηγός της ομάδας του ΠΑΣ Λαμία, Ανέστης Αναστασιάδης έχε φορέσει τη φανέλα του ΑΟΚ Κέρκυρας.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, μετά από μία τετραετία στην ομάδα του ΟΦΗ, έχοντας 47 εμφανίσεις συνολικά, μετακόμισε σε άλλο πανέμορφο νησί, αυτό των Φαιάκων.

Ο Αναστασιάδης, τη σεζόν 2006-2007 φόρεσε τη φανέλα της Κέρκυρας για 13 παιχνίδια, πριν φύγει και αγωνιστεί με τη φανέλα του ιστορικού Ερυθρού Αστέρα.

Έπειτα, ακολούθησαν ο Ιωνικός, ο Παναιτωλικός αλλά και η Καλλονή, με την οποία έπαιξε 110 παιχνίδια, πριν υπογράψει στη Λαμία το 2016.

3ος Φώτης Γεωργίου

Βέβαια, δεν υπάρχουν μόνο ποδοσφαιριστές της Λαμίας, οι οποίοι έχουν περάσει από την Κέρκυρα, αλλά και το αντίθετο.

Και αυτός είναι ο Φώτης Γεωργίου. Ο εξτρέμ της Κέρκυρας έχει «φοιτήσει» σε αρκετές ομάδες της Ελλάδος, έχοντας παίξει μπάλα σε Καλλιθέα, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα και Διαγόρα Ρόδου.

Όμως, έχει περάσει και από τον ΠΑΣ Λαμία. Ήταν η σεζόν 2009 όπου τότε ο Γεωργίου ανήκε στο ρόστερ της Καλλιθέας και είχε δοθεί δανεικός στη Λαμία, για μισή σεζόν.

Με την «κυανόλευκη» φανέλα αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια, πετυχαίνοντας μάλιστα και 1 γκολ.

Το 2016, υπέγραψε στην Κέρκυρα στην οποία αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Να θυμίσουμε τέλος, πως στο σημερινό παιχνίδι αυτούς τους τρεις θα τους εκπροσωπήσει ο Ανέστης Αναστασιάδης, καθώς ο Όμο και ο Γεωργίου δεν βρίσκονται στις αποστολές των ομάδων τους.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button