FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Νίκη για τους μεγάλους… στο «πασχαλιάτικο» φιλικό!

Εύκολη νίκη για τους μεγάλους του ΠΑΣ Λαμία απέναντι στην Κ20 του συλλόγου.

Με σκορ 5-1 κέρδισε ο ΠΑΣ Λαμία σε φιλικό παιχνίδι την Κ20 του συλλόγου, με τους Άστσεριτς, Φράγκο, Βάντερσον, να χρίζονται σκόρερ, ενώ ο Λαμπρόπουλος έκανε το ο-1 για την Κ20.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Βάντερσον να προσπαθεί να απειλήσει στο 4΄αλλά οι αμυντικοί της Κ20 δεν άφησαν την παράλληλη μπαλιά να φτάσει στον Άστσεριτς.

Στο 6΄όμως ο Λαμπρόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία των αμυντικών της Λαμίας και με πλασέ έκανε το 0-1.

Το 1-1 δεν άργησε να έρθει. Στο 17΄ο Αντωνίου ανέτρεψε τον Βάντερσον εντός περιοχής, με τον Βραζιλιάνο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να φέρνει το ματς στα ίσια.

Στο 24΄ο Βάντερσον έφυγε και πάλι από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα έξω από τη μεγάλη στον Λινάρδο, αυτός σούταρε αλλά η μπάλα έφτασε στον Άστσεριτς οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1, κερδίζοντας τον Σκιαθίτη.

Στο 36΄μία καταπληκτική μπαλιά του Λινάρδου, έβγαλε τον Φράγκο στην κόντρα και δεξιά στην περιοχή της Κ20, με τον Έλληνα εξτρέμ να βγάζει την παράλληλη μπαλιά βρίσκοντας μόνος του τον Βάντερσον, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1.

Στο 43΄ο Χριστόφορος Καραγιάννης πραγματοποίησε εξαιρετική ενέργεια, μπήκε εντός της περιοχής του Πίτκα, έβγαλε την πάσα στον Κωστίκα αλλά αυτός δεν κατάφερε να βγάλει σωστή σέντρα, με την μπάλα να περνάει εκτός.

Το 3-1 παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι του Πριντέτα, όταν ο Ακόστα εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Ουκρανός πήδηξε πιο ψηλά από όλους αλλά είδε τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Σκιαθίτη.

Στο 64΄μετά από ωραία προσπάθεια του Ακόστα και σέντρα του Ισπανού μέσα στην καρδιά της περιοχής της Κ20, ο Άστσεριτς πέτυχε ένα ακόμη γκολ κάνοντας το 4-1, το οποίο δεν έμεινε για πολύ.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ακόστα και πάλι έβγαλε την κάθετη στον Κουτρομάνο, αυτός πέρασε τον Αντωνίου, έβγαλε τη σέντρα και ο Φράγκος ο οποίος είχε μπει στην περιοχή ως κρυφό φορ έκανε με κεφαλιά το 5-1.

Το 5-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα με τους μεγάλους να κερδίζουν σχετικά εύκολα τους μικρούς.

ΠΑΣ Λαμία(Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Παντελιάδης, Πριντέτα, Μπεν Τζεμιά, Όμο(Μανιάς), Κουτρομάνος, Λινάρδος, Φράγκος, Ακόστα, Βάντερσον(Πατσαρούχας), Άστσεριτς.

ΠΑΣ Λαμία Κ20(Λάκης Παπανικολάου): Σκιαθίτης, Αντωνίου, Παπαλέξης, Κωστίκας, Χ. Καραγιάννης, Φούντας, Καρακούσης, Μπουσάι, Νικολακούλης, Παπαϊωάννου, Λαμπρόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button