FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία-Απόλλων Σμύρνης: Τα πρώτα παιχνίδια στη Football League!(pics-2o μέρος)

Δείτε το δεύτερο μέρος του αφιερώματος του LamiaSports στην προϊστορία του ΠΑΣ Λαμία με τον Απόλλων Σμύρνης.

Στο πρώτο μέρος του αφιερώματος ΠΑΣ Λαμία – Απόλλων Σμύρνης είχαμε δει την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων την σεζόν 2015-2016, στο ΔΑΚ Λαμίας.

Αυτή τη φορά θα δούμε τον αγώνα του δευτέρου γύρου, όπου ο ΠΑΣ ταξίδεψε στη Ριζούπολη για να αγωνιστεί με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Λαμία

21η αγωνιστική 

Football League 2015-2016

Γυρίζουμε πίσω στο 2016, όταν για την 21η αγωνιστική της Football League, ο ΠΑΣ Λαμία έπαιξε εκτός έδρας με τον Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, αν και είχε πολύ καλή εικόνα στη συνολική διάρκεια του παιχνιδιού ηττήθηκε με γκολ του Εμμάνουελ Κονέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, νικώντας εύκολα τον Βαγγέλη Πίτκα.

Για τη Λαμία, ο Μίλιεβιτς είχε μια καλή ευκαιρία στο 25΄όταν το φάουλ που εκτέλεσε έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Απόλλωνα, ενώ και ο Γιαλούσης είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν σούταρε από μακριά (σχεδόν 35 μέτρα) αλλά ο Αποστολίδης έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

Το 1-0 παρέμεινε έως το τέλος και η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, ο Απόλλων Σμύρνης πήρε μία μεγάλη νίκη με μόλις 1 τελική στο παιχνίδι.

Για τις δύο ομάδες είχανε αγωνιστεί τότε οι:

Απόλλων Σμύρνης(Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Ψιάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Φατιόν, Βάντερσον, Κονέ, Τζιώρας, Σουνάς, Φαρινόλα.

ΠΑΣ Λαμία(Δήμητρης Σπανός): Πίτκας, Σιλιγαρδάκης, Πίντο, Θέος, Σιατραβάνης, Γιαλούσης, Ντάσιος, Μπαλού, Κοτσώνης, Μίλιεβιτς, Κυριακόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button