FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Απόλλων Σμύρνης: Τότε αντίπαλοι… τώρα «κυανόλευκοι»(pics)

Δύο πρόσωπα συνδέουν άμεσα τον ΠΑΣ Λαμία και τον Απόλλων Σμύρνης… Το LamiaSports σας παρουσιάζει ένα ακόμη αφιέρωμα για τον αγώνα «φωτιά» του Σαββάτου.

Η σημαντικότερη ίσως αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία για φέτος πλησιάζει και το Σάββατο στις 14/4 η ομάδα της Φθιώτιδας θα παίξει την παραμονή της στην κατηγορία απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης.

Κάτι που είχε γίνει και πέρυσι κάτι παρόμοιο μιας και η άνοδος στη SuperLeague εξασφαλίστηκε για τον ΠΑΣ, στον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα.

Τώρα όμως, θα δούμε δύο πρόσωπα όπου συνδέουν άμεσα τους δύο συλλόγους. Ο λόγος για τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ και τον ποδοσφαιριστή Κόστα Βιάνα Βάντερσον.

Τα δύο πρόσωπα αυτά, πριν από μερικά χρόνια αντιμετώπισαν τον ΠΑΣ Λαμία, ως αντίπαλοι ενώ τώρα θα αγωνιστούν κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» ως μέλη της φθιωτικής ΠΑΕ.

Από τη μία ο 64χρονος κόουτς έχει μακρά ιστορία με τον Απόλλων, μιας και έχει περάσει από τον πάγκο του συνολικά 4 χρονιές σε τέσσερις διαφορετικές θητείες.

Τη σεζόν μάλιστα 2015-2016, βρέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα που υπηρετεί αυτή την στιγμή.

Από την άλλη, την ίδια σεζόν που ο Τεννές προπονούσε τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο ρόστερ της αθηναϊκής ομάδας αγωνιζόταν ο τωρινός Βραζιλιάνος εξτρέμ, Κόστα Βιάνα Βάντερσον.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε για δύο σεζόν στη Ριζούπολη, έχοντας 54 εμφανίσεις και 11 γκολ. Μάλιστα, μέσα σε αυτές τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Απόλλωνα έγιναν και απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button