FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Απόλλων Σμύρνης: Όταν πανηγύρισαν την άνοδο!(vid/ 1ο μέρος)

Συνεχίζουμε τα pre game αφιερώματα εδώ στο LamiaSports ενόψει του αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Απόλλων Σμύρνης.

Το Σάββατο είναι μία πολύ κρίσιμη ημέρα για τον ΠΑΣ Λαμία, μιας και θα υποδεχθεί τον Απόλλων Σμύρνης, σε ένα παιχνίδια ζωής ή θανάτου.

Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη η οποία κατά πολύ θα τους κρατήσει και επίσημα στην κατηγορία.

Αυτή την στιγμή και ο ΠΑΣ και ο Απόλλων είναι στους 25 βαθμούς και αυτή η κατάσταση θυμίζει αρκετά την περσινή όπου οι δύο ομάδες «πάλευαν» μεταξύ τους για την άνοδο στη SuperLeague.

Μάλιστα, όπως θα θυμάστε στα μεταξύ τους παιχνίδια είχε κριθεί η άνοδος της Λαμίας, ως δεύτερη στη βαθμολογία.

Το LamiaSports με αφορμή τον αγώνα αυτό συνεχίζει τα pre game αφιερώματα και αυτή τη φορά θα θυμηθούμε τι είχε γίνει στα περσινά παιχνίδια των δύο ομάδων. Το αφιέρωμα θα χωριστεί σε δύο μέρη.

Ας ξεκινήσουμε:

13η αγωνιστική

Football League

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Λαμία 1-0

Ήταν Κυριακή 29 Ιανουαρίου όταν ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενούσε τον ΠΑΣ Λαμία, για την 13η αγωνιστική της Football League.

Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει πολύ άσχημα για τη Λαμία, καθώς ο πρώην «κυανόλευκος» Ντάσιος στο 13΄πέρασε δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, έβγαλε τη σέντρα και ο Ρομάνο με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Αργότερα, η ομάδα του Τεννέ προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση αλλά το σουτ του Ντουρμισάι από καλή θέση στο 55΄μπλόκαρε εύκολα ο Ταΐρης. Σωτήρια επέμβαση έκανε και στο 77΄ο τερματοφύλακας του Απόλλων. Ο Ντουρμισάι βγήκε απέναντι στον Ταΐρη, μετά από ασίστ του Βασιλόγιαννη, αλλά ο πορτιέρο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είπε και πάλι «όχι».

Στο 69΄ο Πεταυράκης είχε αφήσει τη Λαμία με δέκα παίκτες, καθώς δέχθηκε την 2η κίτρινη κάρτα. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και το 1-0 παρέμεινε έως το τέλος…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης(Άκης Μάντζιος): Ταΐρης, Πάνος, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης, Κονέ, Ντάσιος, Αλμπάνης, Σιατραβάνης, Ρομάνο, Πετρόπουλος.

ΠΑΣ Λαμία(Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι, Βάντερσον.

Θυμηθείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button