FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Κοιτάει τις ανανεώσεις η Λαμία»

Δείτε ποιοι είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportime» οι ποδοσφαιριστές τους οποίους θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό τους ο ΠΑΣ Λαμία.

Αν και ακόμη είναι σχετικά νωρίς, για να σκεφτούν τις ανανεώσεις στην ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, λόγω ότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η παραμονή της ομάδας στη SuperLeague, η αθλητική εφημερίδα «Sportime» κάνει λόγο στο σημερινό της φύλλο για ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε το ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας:

Το βλέμμα τους αποκλειστικά στραμμένο στην εντός έδρας κρίσιμη αναμέτρηση παραμονής κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης έχουν στην Λαμία, ωστόσο μετά τον αγώνα αυτό ενδέχεται να ξεκινήσουν συζητήσεις για ανανέωση συμβολαίων.

Στην ομάδα της Φθιώτιδας έχουν θέσει ως προτεραιότητα να «κλείσουν» τις εκκρεμότητες του ρόστερ, μιας και πολλοί ποδοσφαιριστές του βασικού «κορμού» έχουν συμβόλαια που εκπνέουν.

Η εφημερίδα Sportime, υπογραμμίζει ότι στο πλάνο της Λαμίας πρώτα ονόματα για ανανέωση είναι τα ονόματα των Παπαδοπούλου, Αναστασιάδη, Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι και Πίτκα, ενώ η πρόθεση παράτασης του δανεισμού του Βασιλαντωνόπουλου εξαρτάται από τις προθέσεις της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button