FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο «Απολλωνιστής» που έχει φορέσει τα «κυανόλευκα»!(pics)

Το ΠΑΣ Λαμία – Απόλλων Σμύρνης πλησιάζει και το LamiaSports σας «κρατάει ζεστούς» με pre game αφιερώματα.

Αυτή τη φορά θα δούμε ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος ανήκει αυτή την στιγμή στο ρόστερ του Απόλλων Σμύρνης, αλλά έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.

Εκτός λοιπόν από τους ποδοσφαιριστές που παίζουν στη Λαμία αυτή τη στιγμή και έχουν φορέσει τη φανέλα του Απόλλων, όπως ο Βάντερσον και ο Πίτκας, υπάρχει και ο Σάββας Σιατραβάνης, ο οποίος έχει κάνει το αντίθετο…

Ο 25χρονος εξτρέμ, το Ιανουάριο του 2016 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, ερχόμενος ως ελεύθερος από την Παναχαϊκή.

Αλλά ας το πάρουμε από την αρχή:

Ο Σάββας Σιατραβάνης γεννημένος στη Λάρισα, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της ΑΕΛ, ενώ το 2009 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα.

Toν Ιανουάριο του 2013 έφυγε ως ελεύθερος και ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή, όπου και έκατσε για δύο χρονιές. Την πρώτη σεζόν στον «Γηραιό» είχε 4 γκολ σε 29 συμμετοχές, ενώ τη δεύτερη σεζόν είχε 28 συμμετοχές και 3 γκολ.

Τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή, με την οποία έπαιξε σε 11 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 3 γκολ αλλά είχε και 2 ασίστς. Μάλιστα, είχε οέτυχει και το 1 από τα 4 γκολ της ομάδας της Πάτρας στη νίκη επί του ΠΑΣ Λαμία με 4-1 για το πρωτάθλημα της Football League.

Μετά από αυτό το γκολ, τον Ιανουάριο του 2016 ο ΠΑΣ Λαμία έκανε δικό του τον Σιατραβάνη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή.

Με την «κυανόλευκη» φανέλα έπαιξε σε 29 παιχνίδια, πέτυχε 5 γκολ, ενώ είχε και 3 ασίστς.

Από την ημέρα που αποχώρησε από τον ΠΑΣ Λαμία, τον Αύγουστο του 2016, φόρεσε και φοράει μέχρι και σήμερα τη φανέλα του Απόλλων Σμύρνης.

Φέτος, έχει 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της SuperLeague και 1 στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ το Σάββατο αναμένεται να επιστρέψει το ΔΑΚ Λαμίας ως αντίπαλος, αυτή τη φορά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button