FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Απόλλων Σμύρνης: Όταν πανηγύρισαν την άνοδο!(vids/ 2ο μέρος)

Συνεχίζουμε τα pre game αφιερώματα εδώ στο LamiaSports ενόψει του αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Απόλλων Σμύρνης, με το 2ο μέρος των αναμετρήσεων της Football League.

Λίγες ώρες απομείνανε μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, την έναρξη του πρώτου αγώνα της 27ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Απόλλων Σμύρνης.

Μία αναμέτρηση άκρως σημαντική και για τις δύο ομάδες, καθώς «παίζουν» κατά πολύ την παραμονή τους στην SuperLeague.

Το LamiaSports όπως κάνει κάθε φορά πριν τα παιχνίδια της Λαμίας, σας βάζει στο κλίμα με pre game αφιερώματα. Σήμερα θα συνεχίσουμε με το 2ο μέρος των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στη Football League τη σεζόν 2016-2017.

Ας ξεκινήσουμε:

30η αγωνιστική 

Football League 2016-2017

ΠΑΣ Λαμία – Απόλλων Σμύρνης 0-0

Ήταν η 30η αγωνιστική της Football League όταν ο ΠΑΣ Λαμία υποδεχόταν τον Απόλλων Σμύρνης στο ΔΑΚ Λαμίας.

Το 0-0 της αναμέτρησης ήταν κατά πολύ το σκορ που ήθελαν και οι δύο ομάδες, καθώς έτσι παρέμενε η βαθμολογία όπως είχε και η Λαμία και ο Απόλλων ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα δυνατό σουτ του Όμο, στο 5΄το οποίο πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χιώτη.

Λίγο αργότερο μια καλή ευκαιρία είχε και ο Βάντερσον, αλλά ο Χιώτης μπλόκαρε ξανά με διπλή προσπάθεια.

Σε ένα γήπεδο το οποίο είχε περίπου 4.500 κόσμο, ο Μπλάζιτς και ο Ντουρμισάι στο 27΄ συνεργάστηκαν άψογα με τον πρώτο να κάνει το σουτ αλλά τελευταία στιγμή ο Κονέ έβαλε την κόντρα και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Ο Βάντερσον, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από εξαιρετική προσωπική ενέργεια έκανε το γύρισμα αλλά ο Δεληζήσης τελευταία στιγμή έδιωξε τη μπάλα μακριά.

Και στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε η επιθετική διάθεση του ΠΑΣ Λαμία, με τον κόσμο να φωνάζει συνέχεια για ένα γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε τελικά και το 0-0 ήταν το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία(Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Χριστοφιλέας, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βαλιός, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Βάντερσον, Ντουρμισάι.

Απόλλων Σμύρνης(Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης, Κονέ, Ομπόντο, Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Ρομάνο, Διαμαντόπουλος.

Θυμηθείτε τι είχε γίνει σε εκείνο το παιχνίδι:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button