FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αναστασιάδης: «Ότι χειρότερο να σε βρίζουν οι οπαδοί της ίδιας σου της ομάδας»

Διαβάστε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία, Ανέστη Αναστασιάδη, για τον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης αλλά και για την «γιούχα» που ακούστηκε στο τέλος από τον κόσμο της «κυανόλευκης» ομάδας.

Στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό «RadioNET 101.9» μίλησε ο αρχηγός και βασικός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία, Ανέστης Αναστασιάδης.

Ο Έλληνας αμυντικός, αναφέρθηκε κυρίως στην «γιούχα» που ακούστηκε κατά την διάρκεια αλλά και στο τέλος του αγώνα, από τον κόσμο που βρέθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας. Αυτό που τόνισε είναι ότι, όλοι οι ποδοσφαιριστές στεναχωρήθηκαν από την αντίδραση του κόσμου και μάλιστα στα αποδυτήρια έγινε θέμα από όλους.

Πιο αναλυτικά, ο Αναστασιάδης δήλωσε τα εξής:

«Ήταν ένα παιχνίδι που έχει γίνει μετά από διακοπές του ΠΑΣΧΑ, έχει γίνει μια ώρα ακατάλληλη 15.00 η ώρα με πολύ ζέστη και θέλω να πω ότι για να κάνουμε και την κριτική μας δεν είμαστε μια ομάδα που παίζει φανταζί ποδόσφαιρο και τρελαίνεται ο κόσμος. Είμαστε μια ομάδα που είναι σκληρή και παλεύει για το αποτέλεσμα. Αν βάλουμε όλους αυτούς τους παράγοντες στην ζυγαριά θα δούμε ότι η Λαμία παίζει για αυτά τα αποτέλεσματα. Νομίζω ότι ο κόσμος που αγαπάει την ομάδα και αναγνωρίζει την προσπάθεια που έχει γίνει φέτος από τους ποδοσφαιριστές αλλά και την διοίκηση. Άλλωστε υπάρχουν δεκάδες παρόμοια παραδείγματα με τέτοιους είδους αναμετρήσεις όπου κυριαρχεί η σκοπιμότητα.

Δεν σου κρύβω ότι μέσα στα αποδυτήρια υπήρχε μεγάλη στεναχώρια και πικρία από τους ποδοσφαιριστές μετά τα όσα ακούστηκαν, γιατί νομίζω ότι με το χέρι στην καρδιά όταν θεωρείς ότι έχεις κάνει μια προσπάθεια 24-25 αγώνες και λιδορούνται παιδιά τα οποία πραγματικά έχουν δώσει μάχη και ακούς να βρίζονται ποδοσφαιριστές από φιλάθλους της ίδιας σου της ομάδας είναι ότι χειρότερο συναίσθημα υπάρχει. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η ομάδα έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και δεν αποτέλεσε πυροτέχνημα και ασανσέρ όπως αρκετές που πήραν την άνοδο από την χαμηλότερη κατηγορία».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button