FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι 4 που έχουν «σπάσει» την 100άρα!(pics)

Μπορεί ο ΠΑΣ Λαμία να είναι νεοφώτιστη ομάδα στην SuperLeague, παρόλο αυτά έχει στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά την κατηγορία.

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία είναι πολύ κοντά, στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Superleague να πέτυχει τον στόχο της και να παραμείνει στην κατηγορία.

Μεγάλο ρόλο στην επίτευξη του στόχου, έπαιξαν και θα παίξουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι σε κάθε αγώνα δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να πάρει η Λαμία το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παρόλο που ο ΠΑΣ είναι νεοφώτιστη ομάδα, στο ρόστερ του υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν «φάει με το κουτάλι» την κατηγορία και γνωρίζουν όσο λίγοι τα γήπεδα της SuperLeague.

Το LamiaSports έψαξε και βρήκε τους 5 πρώτες σε συμμετοχές στην Superleague και σας τους παρουσιάζει:

1ος Νόε Ακόστα

Ο μεσοεπιθετικός από την Ισπανία, βρίσκεται πρώτος με τις περισσότερες εμφανίσεις στην Superleague, έχοντας συνολικά με 5 διαφορετικές ομάδες 178 συμμετοχές, 13 γκολ και 11 ασίστς.

2ος Ανέστης Αναστασιάδης

Δεύτερος στη λίστα, βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός της Λαμίας και ο ένας εκ των αρχηγών, Ανέστης Αναστασιάδης, ο οποίος έχει συνολικά με 4 διαφορετικές ομάδες 134 συμμετοχές και 7 γκολ.

3ος Θανάσης Παντελιάδης

Τρίτος στη λίστα, είναι ο αριστερός οσπισθοφύλακας της ομάδας, ο Σάκης Παντελιάδης, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 5 διαφορετικές ομάδες στη SuperLeague και έχει συνολικά 111 συμετοχές, 2 γκολ και 8 ασίστς.

4ος Σουλεϊμάν Όμο

Τελευταίος στη λίστα είναι ο Σουλεϊμάν Όμο, ο οποίος έχοντας παίξει 3 διαφορετικούς συλλόγους, έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 108 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστς.

Βonus

Δημήτρης Κουτρουμάνος

Πολύ κοντά στην 100άρα βρίσκεται και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, ο Δημήτρης Κουτρομάνος, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες και έχει σημειώσει μέχρι στιγμής, 94 συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button