FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κάποτε «καναρίνια» τώρα «κυανόλευκοι»!(pics)

«Οι παλιές αγάπες« δύσκολα ξεχνιούνται, για τους Ανέστη Αναστασιάδη, Λουίτζι Τσενάμο και Δημήτρη Κουτρομάνο.

Το LamiaSports όπως κάνει κάθε φορά, σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης με pregame θέματα, όπως προϊστορία, παίκτες ορόσημα, ποδοσφαιριστές που συνδέουν τις δύο ομάδες αλλά και στοιχηματικές αποδόσεις του αγώνα.

Πάμε να δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές συνδέουν τις δύο ομάδες, αυτή την χρονική στιγμή…

Ο λόγος για τους Ανέστη Αναστασιάδη, Λουίτζι Τσενάμο και Δημήτρη Κουτρομάνο. Και οι τρεις έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων, ενώ Αναστασιάδης και Τσενάμο πέρυσι συνυπήρχαν στον ΠΑΣ.

Ο Τσενάμο, ήρθε στον ΠΑΣ Λαμία τη σεζόν 2016-2017, έκατσε έναν χρόνο, φόρεσε τη «κυανόλευκη» φανέλα 8 φορές και συνέβαλε και αυτός στην άνοδο της ομάδας στη SuperLeague.

Στη Λαμία «τρέφει» ακόμη μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό από τους οπαδούς της ομάδας αλλά και τους παράγοντες του ΠΑΣ.

Ο γεννημένος στο Μόναχο, Ελληνοιταλός τερματοφύλακας πραγματοποιεί τη δεύτερη θητεία του στον Παναιτωλικό, καθώς τις σεζόν 2010-2011 και 2011-2012 ο Τσενάμο φόρεσε για 52 φορές τη «κίτρινη» φανέλα.

Από την άλλη τώρα, ο αρχηγός και ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς που έχουν περάσει από τη Λαμία, είναι ο Ανέστης Αναστασιάδης.

Βρίσκεται στη Λαμία από το 2016, έχει φορέσει 53 φορές τη φανέλα του ΠΑΣ και έχει πετύχει και 2 γκολ.

Ήταν ένας από τους «πρωτεργάτες» της περσινής πορείας της φθιωτικής ομάδας και φέτος (όπως και πέρυσι) είναι ο αρχηγός και ο καθοδηγητής της ομάδας του Τεννέ.

Όμως, ο Αναστασιάδης έχει φορέσει με μεγάλη επιτυχία και τη φανέλα του Παναιτωλικού. Τις σεζόν 2009-2010 και 2010-2011 ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στους Αγρινιώτες.

Με την «κίτρινη» φανέλα ο Αναστασιάδης έχει αγωνιστεί συνολικά 71 φορές, ενώ έχει σημειώσει και ένα γκολ.

Η συμμετοχή του ή όχι στο παιχνίδι της Κυριακής, είναι ένας μεγάλο «πονοκέφαλος» για τον Μπάμπη Τεννέ, καθώς μετά τον αγώνα με τον ΑΟΚ Κέρκυρας, ο Αναστασιάδης δεν έχει προπονηθεί, λόγω τραυματισμού.

Τέλος, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού αλλά τώρα αγωνίζεται στον ΠΑΣ Λαμία, είναι ο δεξιός οπισθοφύλακας, Δημήτρης Κουτρομάνος.

Ο γεννημένος στο Αγρίνιο ποδοσφαιριστής, έγινε γνωστός με τη φανέλα του Παναιτωλικού, όπου αγωνίστηκε αρχικά στα «καναρίνια» τη σεζόν 2004-2005 έχοντας 29 συμμετοχές, ενώ το 2011 επέστεψε και πάλι στην επαρχιακή ομάδα, μένοντας μέχρι το 2017 με 72 συνολικά συμμετοχές.

Αφού ένα πέρασμα από ΑΕΚ (2005-2011 με 11 συμμετοχές), Θρασύβουλο (2006), Εθνικός Πειραιά (2007, 13 συμμετοχές), Αναγέννηση Καρδίτσας (2007-2011, 39 συμμετοχές), το καλοκαίρι του 2017 υπέγραψε στον ΠΑΣ Λαμία και έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 15 αγώνες.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button