Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Επίσκοπος: «Να βοηθήσουμε στην στελέχωση του ΠΑΣ Λαμία…»

Ο «μαέστρος» της πρωταθλήτριας στη Β΄Φθιώτιδας, Νίκη Αγίας Παρασκευής, Ανδρέας Επίσκοπος σχολίασε τη φετινή χρονιά της ομάδας του και όχι μόνο.

Ο Ανδρέας Επίσκοπος, ο προπονητής της Νίκης Αγίας Παρασκευής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Νετ 101,9.» και τον Πάνο Κατσώνη, σχολίασε τη φετινή χρονιά της ομάδας του, την επόμενη σεζόν αλλά και γενικά την κατηγορία της Β΄Φθιώτιδας και το τι χρειάζεται για να σταθεί ένας σύλλογος σε αυτές τις κατηγορίες.

Ένα άλλο θέμα που τόνισε ο Επίσκοπος, είναι πως οι Ακαδημίες γενικά στη Λαμία, θα πρέπει να έχουν ως στόχο την στελέχωση του ΠΑΣ Λαμία, καθώς η «κυανόλευκη» ομάδα είναι η βιτρίνα του Φθιωτικού ποδοσφαίρου και θα πρέπει να την βοηθήσουμε όλοι.

Πιο συγκεκριμένα:

«To πιστεύαμε από την αρχή. Βέβαια στην πορεία βγαίνει ο στόχος και καμιά φορά δεν μπορείς να τα καταφέρεις από το άγχος, την πίεση και κάποια στραβά αποτελέσματα. Για παράδειγμα κάποια στιγμή ήρθαν 2-3 αρνητικά αποτελέσματα ευτυχώς όμως επανακάμψαμε και οδηγήθηκαμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Ακούστε αναλυτικά την συνέντευξη εδώ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button