ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οτόνιελ Άρσε: Που είναι και τι κάνει;(pics)

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΣ Λαμία θα θυμούνται τον Οτόνιελ Άρσε, τον Μεξικανό επιθετικό που βρέθηκε μία ανάσα από το να φορέσει τα «κυανόλευκα».

Έφτασα πολύ κοντά στο να γίνει ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία. Ακούστηκαν από καλά λόγια, έως πάρα πολύ καλά για την επιθετική του ικανότητα. Ήταν αυτός που είχε επιλεχθεί στο να «λύσει» το πρόβλημα με το γκολ που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ…

Όμως, τα πράγματα δεν ολοκληρώθηκαν έτσι όπως περίμεναν πολλοί, με τον Οτόνιελ Άρσε να υπογράφει τελικά συμβόλαιο με τον ΠΑΣ.

Ο Μεξικανός 28χρονος φορ, μπορεί να ήρθε στην Ελλάδα από το Μεξικό και τη Μοντερέι, μπορεί να έκανε προπονήσεις με την ομάδα της Λαμίας, όμως η θέση μη κοινοτικού που έπιανε ανάγκασε την ΠΑΕ να μην ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Που βρίσκεται όμως τώρα ο Μεξικανός επιθετικός;

Ο Άρσε αφού δεν υπέγραψε στον ΠΑΣ και δεν φόρεσε τα «κυανόλευκα» έφυγε από τη Λαμία και την Ελλάδα και έμεινε χωρίς ομάδα μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, όπου και υπέγραψε σε ομάδα της Γουατεμάλα.

Suchitepéquez, λέγεται η νέα ομάδα του υψηλόσωμου επιθετικού, ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Liga Nacional de Fútbol de Guatemala.

Από τα στοιχεία που βρήκαμε, ο Άρσε έχει αγωνιστεί φέτος σε 17 παιχνίδια και έχει πετύχει 7 τέρματα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button