FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Έκλεισε Δημούτσο και Πλιάτσικα η Λαμία!»

Εγχώριο δημοσίευμα αναφέρει πως ο ΠΑΣ Λαμία «έκλεισε» τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων.

Τα μεταγραφικά σενάρια για τον ΠΑΣ Λαμία είχαν αρχίσει εδώ και λίγο καιρό. Τα δύο πρώτα ονόματα που «έπαιζαν» αρκετά στο μεταγραφικό παζάρι, ήταν του Ελίνι Δημούτσου και του Βασίλη Πλιάτσικα.

Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές προέρχονται από τον Πλατανιά Χανίων, ο οποίος «χαιρέτησε» την κατηγορία και του χρόνου θα αγωνίζεται στη Football League.

Σύμφωνα, τώρα με σημερινό δημοσίευμα του SDNA, ο ΠΑΣ Λαμία έχει «κλείσει» τους δύο ποδοσφαιριστές για τη νέα αγωνιστική χρονιά και εφόσον παραμείνει στη SuperLeague η ομάδα της Φθιώτιδας, ο Πλιάτσικας και ο Δημούτσος θα φορέσουν τα «κυανόλευκα».

Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ:

Με τη φανέλα της Λαμίας αναμένεται να αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι Ελίνι Δημούτσος και Βασίλης Πλιάτσικας.

Ακόμη δύο παίκτες με θητεία στον Πλατανιά πρόκειται να συνεχίσουν στη Λαμία, εφόσον εξασφαλιστεί η παραμονή των νεοφώτιστων. Μετά τους Πριντέτα και Μπούντνικ που αποκτήθηκαν τον Γενάρη, η ομάδα της Φθιώτιδας έκλεισε ενόψει της νέας σεζόν και τους δύο πρώην μέσους των Κρητικών, Δημούτσο και Πλιάτσικα. Ο πρώτος αποχώρησε πρόσφατα από τον Πλατανιά κάνοντας προσφυγή, ενώ ο δεύτερος έλυσε το συμβόλαιό του πριν λίγες μέρες. 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button