FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Αυξάνονται» οι φερόμενοι μεταγραφικοί στόχοι της Λαμίας!

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα μεταγραφικά σενάρια στον ΠΑΣ Λαμία. Δείτε ποιοι 4 ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ενδιαφέρουν την «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Εδώ και λίγες ημέρες έχουν αρχίσει τα μεταγραφικά σενάρια για τον ΠΑΣ Λαμία, μιας και είναι πολύ κοντά στο να παραμείνει στην κατηγορία.

Καθημερινά, τα δημοσιεύματα που προκύπτουν «φορτώνουν» και από έναν ή και από δύο ποδοσφαιριστές στην ομάδα της Φθιώτιδας, όπως εκείνο το ρεπορτάζ που σημείωνε ότι η Λαμία «έκλεισε» τους Πλιάτσικα και Δημούτσο, ενώ εξετάζει και την περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου.

Σήμερα, ένα νέο δημοσίευμα κάνει λόγο για μεταγραφικό ενδιαφέρον για τους, Χρήστο Καρυπίδη, Αλέξη Μιχαήλ, Θωμά Τζημόπουλο και Γιώργο Περιστερίδη.

Ο Καρυπίδης, ανήκει στο ρόστερ του Πλατανιά Χανίων (ναι και αυτός), αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και έχει αρκετά μεγάλη πείρα από την κατηγορία.

Από την οι Μιχαήλ, Τζημόπουλος και Περιστερίδης αγωνίζονται με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα, όμως όπως τονίζει το ρεπορτάζ του «sdna» η Λαμία τους θέλει, παρόλο που είναι δύσκολες περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button