Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Απόδραση από το Μόναχο και φουλ για τελικό!(vids)

Απόδραση από το Μόναχο και φουλ για τελικό!

CHAMPIONS LEAGUE-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-2

Γήπεδο: AllianzArena

Ρεάλ και  Ζιντάν γράφουν ιστορία τα τρία τελευταία χρόνια. Η «βασίλισσα» παρότι βρέθηκε να χάνει μέσα στην έδρα της Μπάγερν, πήρε τη νίκη με 2-1 και βρίσκεται πολύ κοντά στον 3ο συνεχόμενο τελικό της και τέταρτο τα πέντε τελευταία χρόνια.

Στο 1ο μόλις λεπτό, μετά από λάθος, ο Λεβαντόφσκι από αριστερά έκανε το γύρισμα αλλά ο Μίλερ δεν βρήκε την μπάλα, ενώ μόλις στο 8ο λεπτό ο Χάινκες είδε τον Ρόμπεν να αποχωρεί τραυματίας και τη θέση του να παίρνει ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

Στο 19’ ο Νάβας μπλόκαρε εύκολα το μακρινό σουτ του Ραφίνια, ενώ στο 23’ ο Καρβαχάλ έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Ουλράιχ μπλόκαρε.

Και στο 28ο λεπτό η Μπάγερν έφυγε στην κόντρα, ο Χάμες πέρασε κάθετα δεξιά στον Κίμιχ κι εκείνος έκανε την κίνηση και με σουτ στη κλειστή γωνία του Νάβας (φέρει τεράστια ευθύνη), έκανε το 1-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Νάβας βγήκε και πρόλαβε σωτήρια τον Λεβαντόφσκι και στο 34’ ο Χάινκες έχασε με τραυματισμό και τον Ζερόμ Μπόατενγκ.

Οι Βαυαροί είχαν το μομέντουμ και στο 34’ ο Ριμπερί βρέθηκε φάτσα με τον Νάβας αλλά έκανε τραγικό κοντρόλ και ο Κοσταρικανός πρόλαβε και μάζεψε, ενώ στο 41’ μετά  από κόρνερ ο Λεβαντόφσκι πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Χούμελς από κοντά σουτάρει άουτ.

Όμως στο 44’ οι Μαδριλένοι έφεραν στα ίσα το σκορ από το πουθενά. Η άμυνα της Μπάγερν έδιωξε λανθασμένα και ο Μαρσέλο με σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή έκανε το 1-1 με τον Ουλράιχ να πέφτει καθυστερημένα.

Στο 45’ ο Χάμες εκτέλεσε με σέντρα το φάουλ, ο Λεβαντόφσκι πήρε την κεφαλιά αλλά ο Νάβας έσωσε με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 45+2’, μετά από κόρνερ, ο Χούμελς πήρε την κεφαλιά και εξ επαφής ο Μίλερ με το στήθος έστειλε άουτ την μπάλα.

Στο 50ο λεπτό, ο Ριμπερί έκανε μαγική ενέργεια και  σέντρα από αριστερά αλλά ο Βαράν έσωσε προ του Μίλερ, και στο 57’ η Ρεάλ έβγαλε φοβερή κόντρα μετά από λάθος του Ραφίνια, ο Βάσκεθ την κατάλληλη στιγμή πέρασε στον Ασένσιο κι εκείνος με σουτ από κοντά έγραψε το 1-2.

Στο 59’ ο Ριμπερί έκανε τις προσποιήσεις και το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Νάβας έδιωξε εντυπωσιακά, ενώ στο 64’ οι κόντρες ευνόησαν τον Ριμπερί, που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Νάβας του είπε και πάλι όχι. Στο 67’ μετά από σέντρα του Κίμιχ από δεξιά, ο Μαρτίνεθ πήρε την κεφαλιά και ο Μίλερ εξ επαφής δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και στο 69’ ο Ριμπερί από αριστερά έκανε το σουτ με το δεξί αλλά η μπάλα κόντραρε κι έφυγε έξω.

Στο 76’, ο Μπενζεμά έκανε τρομερή ενέργεια, μπήκε από δεξιά στην περιοχή και σούταρε αλλά ο Ουλράιχ έσωσε με τα πόδια, ενώ στο 88’ ο Λεβαντόφσκι βρέθηκε φάτσα με τον Νάβας αλλά πλάσαρε άστοχα.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ουλράιχ, Κίμιχ, Χούμελς, Μπόατενγκ (34’ Ζίλε), Ραφίνια, Μαρτίνεθ (75’ Τολισό), Ριμπερί, Χάμες Ροντρίγκες, Ρόμπεν (8’ Τιάγκο), Μίλερ, Λεβαντόφσκι

ΡΕΑΛ: Νάβας, Καρβαχάλ (67’ Μπενζεμά), Μαρσέλο, Βαράν, Ράμος, Κρόος, Κασεμίρο (83’ Κόβασιτς), Μόντριτς, Λούκας Βάσκεθ, Ίσκο (46’ Ασένσιο), Ρονάλντο

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button