Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σενάρια για Λουίς Ενρίκε στην Άρσεναλ

Δημοσιεύματα στέλνουν τον Ισπανό στο «Emirates».

Λόγο για το ενδεχόμενο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Άρσεναλ από τον Λουίς Ενρίκε, που θα συνδυαστεί με την μεταγραφή του Αντρές Ινιέστα, κάνουν ισπανικά Μέσα.

Σε συνέχεια των όσων γράφονται για τον επόμενο προπονητή των Λονδρέζων, με τον Αρσέν Βενγκέρ να έχει ανακοινωθεί πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μετά το τέλος της σεζόν, φήμες θέλουν τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα ανάμεσα στους υποψήφιους αντικαταστάτες.

Μάλιστα τον θέλουν ήδη να σκέφτεται το πρώτο του μεταγραφικό απόκτημα, είτε επόμενος σταθμός του είναι οι «κανονιέρηδες» είτε κάποιος άλλος, απόκτημα το οποίο θα ανεβάσει επίπεδο σε κάθε ομάδα που θα βρεθεί.

Ο λόγος για τον Ινιέστα, ο οποίος είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το «Καμπ Νου» και εάν δεν αλλάξει κάτι να πάρει τον δρόμο προς το πρωτάθλημα της Κίνας. Ωστόσο ακούγεται ότι ο 33χρονος καθυστερεί το τελικό σκέλος της υπόθεσης μιας και υπάρχουν αρκετές προσφορές για να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους λέγεται πως είναι και η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να έχει μια άψογη συνεργασία μαζί του στο πρόσφατο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button