Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Χαλάει» του Ινιέστα στην Κίνα;

Η προγραμματισμένη μετακόμιση του Αντρές Ινιέστα στην Κίνα δείχνει να κολλάει, αφού οι Ασιάτες αρνούνται να δώσουν τα 20 εκατομμύρια καθαρά ετησίως που ζητά ο Ισπανός μέσος της Μπαρτσελόνα.

Στον αέρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή η μεταγραφή του Αντρές Ινιέστα στην Τσονγκίνγκ Λιφάν, αφού όπως αποκαλύπτουν τα ισπανικά Μ.Μ.Ε. ο σύλλογος από την Κίνα αρνείται να δώσει τα 20 εκατομμύρια καθαρά ετησίως που αξιώνει ο Ισπανός μέσος. Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα είχε προγραμματίσει για αύριο Παρασκευή (27/4) συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσει την αποχώρηση του από τους «μπλαουγκράνα» και την μεταγραφή του στην Κίνα, όμως κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα γίνει τελικά.

Η μεταγραφή δεν έχει χαλάσει οριστικά, αφού οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, όμως αυτή τη στιγμή βρίσκεται  stand-by με σημαντική οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Βάσει συμβολαίου, ο Ινιέστα οφείλει μέχρι την Δευτέρα να ενημερώσει την Μπαρτσελόνα αν θα επεκτείνει το συμβόλαιο μαζί της, κάτι που όμως συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Πάντως ακόμα κι αν ο Ινιέστα δεν συνεχίσει στην Κίνα, υπάρχουν πολλές ομάδες από Premier League κι από Ηνωμένες Πολιτείες που δείχνουν έτοιμες για την υπέρβαση για τον Ισπανό χαφ, ο οποίος δεν έχει φορέσει άλλη φανέλα στην καριέρα του πλην αυτής της Μπαρτσελόνα.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button