FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι «Ηπειρώτες» που ξεχωρίζουν!(pics-vids)

Το ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης συνεχίζοντας τα pre game αφιερώματα.

Συνεχίζουμε εδώ στο LamiaSports τα pre game αφιερώματα για τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας την Κυριακή στις 29/4 και ώρα 19:00.

Σήμερα θα εξετάσουμε τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει φέτος στην SuperLeague και έχουν βοηθήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα να φτάσει στους μέχρι τώρα 31 βαθμούς και την 11η θέση.

Ας ξεκινήσουμε:

1ος Πέδρο Κόντε

Ο Ισπανός επιθετικός Πέδρο Κόντε είναι και φέτος ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ, έχοντας μέχρι στιγμής 13 γκολ σε 24 συμμετοχές.

Τα γκολ του έχουν βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα της Ηπείρου, ενώ από πέρυσι ακόμη είχε δείξει ότι είναι γκολτζής.

2ος Ευριπίδης Γιάκος

Ένας ακόμη επιθετικός είναι ο δεύτερος στη λίστα με αυτούς που φέτος φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, έχουν κάνει τη διαφορά.

Ο λόγος για τον Ευριπίδη Γιάκο, ο οποίος μόνο φέτος έχει 28 συμμετοχές με τα «μπλε», δεν έχει χάσει αγώνα δηλαδή από την SuperLeague, έχει πετύχει 1 γκολ ενώ έχει και 20 τελικές προσπάθειες.

3ος Αλέξης Μιχαήλ 

Τρίτος στη λίστα είναι ένας γνωστός στο λαμιώτικο κοινό, μιας και ο Αλέξης Μιχαήλ των 185 συμμετοχών με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει φορέσει στο παρελθόν την «κυανόλευκη» φανέλα.

Φέτος ο Μιχαήλ έχει συνολικά 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και όλες ως βασικός και μάλιστα και αρχηγός.

4ος Θεμιστοκλής Τζημόπουλος

Τέταρτος στη λίστα αλλά δεύτερος στην ιεραρχία πίσω από τον Μιχαήλ, είναι Θεμιστοκλής Τζημόπουλος.

Ο ποδοσφαιριστής με τις 173 συμμετοχές με τον ΠΑΣ, έχει συνδέσει και αυτός το όνομά του με την ομάδα της Ηπείρου.

Είναι ένας εκ των αρχηγών και φέτος έχει παίξει σε 24 παιχνίδια και μάλιστα έχει σημειώσει και 2 γκολ.

5ος Μπρούνο Χαλκιαδάκης

Τελευταίος της λίστας είναι ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης. Ο «Λατίνος» της ομάδας των Ιωαννίνων, ο οποίος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» της μηχανής του Γιάννη Πετράκη.

Φέτος, ο Μπρούνο έχει παίξει 24 παιχνίδια με τα Γιάννινα, έχει πετύχει 2 γκολ αλλά το σημαντικότερο είναι πως έχει μοιράσει 4 ασίστς μέχρι στιγμής…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button