FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα: Το τελευταίο γκολ του Μαυροπάνου στη SuperLeague!(pics-vid)

Ήταν η 14η αγωνιστική της SuperLeague, όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξένησε στους «Ζωσιμάδες» τον ΠΑΣ Λαμία…

Στο πλαίσιο του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα, το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα με pre game αφιερώματα, προϊστορίες και ότι έχει να κάνει σχέση με τις δύο ομάδες.

Αυτή τη φορά, θα ασχοληθούμε με τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στη SuperLeague, αλλά όχι με το φιλμ του αγώνα αλλά με έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Κώστα Μαυροπάνο, τον ποδοσφαιριστή ο οποίος είδε την ποδοσφαιρική και όχι μόνο ζωή του να αλλάζει μέσα σε λίγες ημέρες.

Ο κεντρικός αμυντικός, πλέον της Άρσεναλ, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Λαμία για την 14η αγωνιστική είχε πετύχει το τελευταίο του γκολ με την φανέλα των Ηπειρωτών. Λέμε πως ήταν το τελευταίο του καθώς λίγες ημέρες αργότερα οι «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ αγόρασαν τον νεαρό ποδοσφαιριστή και πλέον δεν αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ίσως να θυμάται για αρκετό καιρό το γκολ αυτό, αλλά σίγουρα η ομάδα, ο κόσμος αλλά και η Λαμία στην προκειμένη περίπτωση θα θυμούνται το τελευταίο γκολ «εν ελλάδι», ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα.

Ήταν το 64΄του αγώνα Γιάννινα – Λαμία όταν ο Ναδάλες εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Μαυροπάνος πήδηξε πιο ψηλά απ΄όλους και έκανε το 1-0.

Βέβαια, δεν ήταν αυτό το σκορ αφού ο δικός μας Νίκος Τσούκαλος λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 77΄απάντησε και έγραψε το τελικό 1-1.

Πάμε να θυμηθούμε τα γκολ:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button