FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Τεννέ…

Το τελευταίο παιχνίδι για φέτος στο ΔΑΚ Λαμίας πλησιάζει και ο Μπάμπης Τεννές έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες σε ένα παιχνίδι που θα είναι γιορτή για τον ΠΑΣ Λαμία.

Για την 29η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα με αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Ο Μάρκο Μπλάζιτς με τον Αλέξανδρο Καραγιάννη και τον Δημήτρη Κουτρουμάνο είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Μαρκ Ασίγκμπα, του «απαγορεύει» να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι.

‘Οπως κάθε φορά στην ημέρα του αγώνα το LamiaSports θα προσπαθήσει να «μπεί στο μυαλό» του Μπάμπη Τεννέ και να μαντέψουμε μία πιθανή ενδεκάδα.

Ας ξεκινήσουμε:

Σε σχήμα 3-5-2

Κλασσικά κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος. Τώρα, αν παίξει με τριάδα στην άμυνα όπως έχει κάνει στα τελευταία παιχνίδι, τότε λογικά θα δούμε τους Αναστασιάδη, Κουκόλη και Όμο ή Πριντέτα.

Δεξιά ως μπακ-χαφ θα είναι ο Βασιλαντωνόπουλος, ενώ στην ίδια θέση αλλά αριστερά θα είναι ο Παντελιάδης.

Ως αμυντικά χαφ θα δούμε λογικά τους Μπουλούλη, Όμο ή Άντρονικ και πιο μπροστά τους τον Πίτι. Μπροστά ως σέντερ φορ θα είναι ο Μπούτνικ και πιο πίσω του ή θα ξεκινήσει ο Τσούκαλος (που τον έχουμε ξαναδεί στη θέση αυτή) ή ο Βάντερσον ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΣ Λαμία.

Σε σχήμα 4-2-3-1

Αν δεν παίξει τώρα με τριάδα στην άμυνα ο Μπάμπης Τεννές, τότε λογικά θα δούμε, τον Παπαδόπουλο και πάλι κάτω από το τέρμα, τον Αναστασιάδη και τον Κουκόλη στην άμυνα. Δεξιά ο Βασιλαντωνόπουλος, αριστερά ο Παντελιάδης και ο Όμο με τον Μπουλούλη ως αμυντικά χαφ.

Πιο μπροστά τους ο Πίτι σε ελεύθερο ρόλο, ενώ αριστερά θα παίξει ο Ακόστα, δεξιά ο Βάντερσον και στην επίθεση ο Μπούτνικ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button