FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Είναι καλοί, είναι έμπειροι και είναι ελεύθεροι!

Μέσα στους καλύτερους «free agents» κεντρικούς αμυντικούς ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Ανέστης Αναστασιάδης.

Η Ελλάδα «βγάζει» στόπερ. Α να τα λέμε όλα.

Ακόμη και πλην Big 4 υπάρχουν αξιόλογες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, πολλοί εκ των οποίων μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν.

Ας δούμε τις πιο χαρακτηριστικές και τα πρώτα δεδομένα που υπάρχουν γύρω από το μέλλον τους. Με μία υποσημείωση. Ακόμη έχουμε… πολύ δρόμο.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΕΡΤΟΣ (ΑΣΤΕΡΑΣ) 

Μπαίνει σε αυτή τη λίστα γιατί στους Αρκάδες έβγαλε σχεδόν όλη τη περσινή σεζόν στα στόπερ. Σε θέση που δεν είναι η κλασική του, όμως τα πήγε μια χαρά και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε πέρσι να μην χαθεί η χρονιά. Φέτος στάθηκε άτυχος και ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό, όμως επέστρεψε γερός και αγωνίζεται ως επί το πλείστον δεξί μπακ (10 συμ./1 ασίστ). Το μέλλον του είναι ανοικτό και πρόκειται για παίκτη πασπαρτού που πάντα χρειάζεται.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΣΓΑΡΑΣ (ΞΑΝΘΗ) 

Στις «κολώνες» της Ξάνθης, φέτος μετρά 24 συμμετοχές και 2 γκολ. Ο 32χρονος είναι από τους πιο σταθερούς της παίκτες και ήδη υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας ώστε να μην αλλάξει γειτονιά. Το ενδεχόμενο να τον δούμε στην ακριτική πόλη για 5η σερί σεζόν, είναι πάρα πολύ πιθανό.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ)

Με καταγωγή από την Αθήνα, υπάρχει… κίνδυνος να μπερδευτεί κάποιος και να τον θεωρήσει Βοιωτό. Στο τέλος της χρονιάς θα συμπληρώσει 5,5 σεζόν στους «πράσινους» σε τρία διαφορετικά περάσματα και είναι εκ των σταθερότερων παικτών της ομάδας. Υπάρχει, και λογικά, πρόθεση παραμονής.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ) 

Στο πρόσωπό του αποτυπώνεται η σύγχρονη ιστορία του ΠΑΣ. Φέτος συμπληρώνει 13 σεζόν με τη φανέλα του «Αγιαξ της Ηπείρου» και το ερώτημα είναι αν μπορεί κάποιος να τον φανταστεί σε άλλη εμφάνιση. Ακρως ιδιάζουσα περίπτωση αφού πρόκειται για τον ηγέτη της ομάδας που θέλει η «μισή» κατηγορία. Το σπίτι κάποιου παραμένει πάντα σπίτι.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ) 

Ο Διόσκουρους του παραπάνω στην άμυνα του ΠΑΣ. Αν και «κόφτης» τα τελευταία χρόνια καθιερώθηκε στα στόπερ και πλέον λογίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Το καλοκαίρι θα συμπληρώσει 8 σεζόν στα Γιάννινα. Λέτε να ήρθε η ώρα για αλλαγές; Η μισή Σούπερ Λιγκ ήδη τον «κοιτά».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ) 

Αποκτήθηκε τον Γενάρη και μετά τα πρώτα αναγνωριστικά ματς, «κούμπωσε» στην ομάδα. Κυρίως όταν η «Ελαφρά Ταξιαρχία» άρχισε να παίζει με τριάδα. Μέτρησε 12 συμμετοχές και βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Υπάρχει εκατέρωθεν διάθεση παραμονής.

ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ) 

Μπαίνει αφαιρετικά σε αυτή τη λίστα, αφού «χώρισε» τη σεζόν σε «κόφτης» και στόπερ. Ομως ως κεντρικός αμυντικός μας συστήθηκε από μικρός. Επέστρεψε στα μετόπισθεν μόλις ο Απόλλων άλλαξε το σύστημα σε 3-4-3 και ήταν εκ των κορυφαίων, στην ξέφρενη πορεία προς την παραμονή. Για αυτό και υπάρχει διάθεση παραμονής στη Ριζούπολη.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (ΛΑΜΙΑ)

Στα 35 του τα πήγε μια χαρά. Μπροστάρης στην παραμονή της Λαμίας, μέτρησε στη σεζόν 24 εμφανίσεις, εκ των οποίων οι 23 ήταν 90λεπτα. Παρότι τα χρόνια περνούν, η εμπειρία του κρίνεται πολύτιμη.

πηγή: gazzetta

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button