Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αυτοί είναι οι περιορισμοί στις μεταγραφές του Παναθηναϊκού!

Πόσες μεταγραφές θα μπορεί να κάνει το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός; Πόσες ανανεώσεις; Πόσους ξένους μπορεί να πάρει; Πόσα χρήματα δικαιούται να δαπανήσει;

Η Super League αποφάσισε την Πέμπτη (3/5) να καταργήσει την ποινή του υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν, απόφαση που αναμένεται να επικυρωθεί από το Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Αντί του υποβιβασμού, οι νέες ποινές που θα επιβάλλονται στους μη αδειοδοτημένους, θα είναι αφαίρεση 6 βαθμών και περιορισμοί στην απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Ως γνωστόν, ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να αδειοδοτηθεί, συνεπώς θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με αρνητική βαθμολογία (-6).

Τι περιορισμούς, όμως, θα έχει στις μεταγραφές;

Το SDNA αποκαλύπτει στο σύνολό της την απόφαση της Super League.

Συγκεκριμένα, η ομάδα που δεν θα αδειοδοτηθεί:

Α) Θα μπορεί να αποκτήσει απεριόριστους Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών (όχι κοινοτικούς, μόνο παίκτες με δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική ομάδα).

Β) Στην μεταγραφική περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου, θα μπορεί να αποκτήσει ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών, Έλληνα ή ξένο.

Γ) Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα μπορεί να αποκτήσει ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών και κανέναν ξένο (φυσικά πάντα θα μπορεί απεριόριστους Έλληνες κάτω των 23 ετών).

Δ) Θα μπορεί να πραγματοποιήσει μόνο 2 ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους. Αυτές οι ανανεώσεις μπορούν να γίνουν και οι δύο το καλοκαίρι ή και οι δύο τον Γενάρη ή μία το καλοκαίρι και μία τον Γενάρη.

Ε) Στις 2 ανανεώσεις συμβολαίων που δικαιούται να κάνει, απαγορεύεται η αύξηση των αποδοχών στους εν λόγω ποδοσφαιριστές.

Στ) Σε όλες τις νέες μεταγραφές, απαγορεύεται τα συμβόλαια να ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ (οι αποδοχές του κάθε νέου ποδοσφαιριστή θα έχουν αυτό το ποσό ως ανώτατο).

Ζ) Σε κάθε μεταγραφή ή δανεισμό, απαγορεύεται να δίνονται χρήματα σε άλλη ομάδα (για μεταγραφή δηλαδή αποκτούνται μόνο ελεύθεροι ποδοσφαιριστές).

Η) Τέλος, ο δανεισμός θεωρείται μεταγραφή! Αν δηλαδή η ομάδα πάρει δανεικό έναν ξένο ή Έλληνα άνω των 23 ετών, δεν μπορεί να αποκτήσει άλλον ξένο ή Έλληνα άνω των 23 ετών, με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button