FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φωκικός – ΠΑΣ Λαμία: Οι «κυανόλευκοι» που πέρασαν από την Άμφισσα!(pics)

Το LamiaSports συνεχίζει τα pre game αφιερώματα ενόψει του φιλικού παιχνιδιού ανάμεσα στον Φωκικό και τον ΠΑΣ Λαμία.

Αύριο στις 18:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα δώσει φιλικό αγώνα με τον Φωκικό, στο Δημοτικό γήπεδο της Άμφισσας.

Η ομάδα του Φωκικού έστειλε πρόσκληση στην ομάδα της Λαμίας, να συμμετέχει στη φιέστα της, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδό της στην Football League 2.

Εκτός από την προϊστορία που συνδέει τις δύο ομάδες αλλά και η κοντινή απόσταση των δύο πόλεων, υπάρχουν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία, οι οποίοι έχουν φορέσει και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα της ομάδας από την Φωκίδα.

Μάλιστα, υπάρχει ένα απίστευτο στοιχείο, καθώς και οι τέσσερις ποδοσσφαιριστές της Λαμίας, συνυπήρχαν στην ομάδα του Φωκικού την ίδια σεζόν.

Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Μπουλούλη, ο οποίος θα βραβευτεί κιόλας αύριο στο φιλικό παιχνίδι, τον Μιχάλη Φράγκο, τον Μάρκ Ασίγκμπα και το Νίκο Μελίσσα.

Πάμε όμως να εξετάσουμε το πέρασμα των «κυανόλευκων» από τον Φωκικό, πιο προσεκτικά:

1ος Κωνσταντίνος Μπουλούλης

Ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης, ο οποίος είναι ένας εκ των αρχηγών του ΠΑΣ Λαμία φέτος, έχει περάσει δύο σεζόν από την καριέρα του στην ομάδα του Φωκικού.

Η πρώτη ήταν το 2011-2012, με τον Έλληνα μέσο να σημειώνει 27 συμμετοχές (συν 5 που βρισκόταν στον πάγκο) στη Football League και 1 στο Κύπελλο Ελλάδος, με 2 γκολ και 2 ασίστς.

Η δεύτερη σεζόν ήταν το 2012-2013 με τον Μπουλούλη να παίζει μόλις σε 11 παιχνίδια της Football League και σε 1 του Κυπέλλου , έχοντας 2 γκολ.

2ος Νίκος Μελίσσας

Ο δεύτερος που φόρεσε τη φανέλα του Φωκικού και μάλιστα την ίδια εποχή με τον Μπουλούλη και τους άλλους τρεις είναι ο τερματοφύλακας, Νίκος Μελίσσας.

Ο Μελίσσας, δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Φωκικό, τη σεζόν 2013-2014, παίζοντας σε 6 παιχνίδια στη Football League και 2 ματς του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εδώ διακρίνεται το Νίκο Μελίσσα με τη φανέλα του Φωκικού, αλλά και τον Μιχάλη Φράγκο.

3ος Μιχάλης Φράγκος

Τρίτος στη λίστα είναι ο Έλληνας εξτρέμ, Μιχάλης Φράγκος. Ο ροδίτης μεσοεπιθετικός φόρεσε τη φανέλα του Φωκικού και αυτός τη σεζόν 2013-2014, έχοντας μία άρκως επιτυχημένη χρονιά.

Αγωνιζόμενος σε 25 παιχνίδια στη Football League πέτυχε 13 γκολ, ενώ αγωνίστηκε και σε 3 παιχνίδια στο Κύπελλο Ελλάδος, σημειώνοντας άλλα 2 τέρματα.

4ος Μάρκ Ασίγκμπα

Τελευταίος στη λίστα είναι ο αμυντικός, Μάρκ Ασίγκμπα. Ο Γκανέζος αμυντικός αγωνίστηκε στην ομάδα της Άμφισσας, τη σεζόν 2013-2014, αγωνιζόμενος σε 18 παιχνίδια της Football League. Πέτυχε μάλιστα και ένα τέρμα, στο 6-1 του Φωκικού με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Συνολικά ο Ασίγκμπα ήταν στην αποστολή του Φωκικού 19 φορές και μόλις μία πέρασε ως αλλαγή εντός αγωνιστικού χώρου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button