Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Άλεφ»!

Δημοσίευμα από την Κύπρο αναφέρει ότι η ΑΕΚ έχει στο στόχαστρό της τον 23χρονο άσο της Μπράγκα.

Ως ενδιαφερόμενη για τον Άλεφ Σαλντάνια παρουσιάζει την ΑΕΚ κυπριακό δημοσίευμα. Η ιστοσελίδα protathlima.com αναφέρει ότι τόσο η Ένωση όσο και ο Ολυμπιακός έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 23χρονο άσο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού και ανήκει στην Μπράγκα.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται: «Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν μέχρι στιγμής για το μέλλον του Άλεφ Σαλντάνια. Ο Βραζιλιάνος μέσος πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν με τον Απόλλωνα και όπως είναι λογικό προσέλκυσε το ενδιαφέρον διάφορων ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protathlima.com, δύο εξ αυτών είναι και οι Ολυμπιακός Πειραιώς και ΑΕΚ Αθηνών. Ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπράγκα, η οποία εκτός απροόπτου θα τον… επαναφέρει στο ρόστερ της, αφού οι Πορτογάλοι θεωρούν ότι ο Λατινοαμερικάνος άσος έχει πλέον «ψηθεί» και μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις τόσο της ομάδας όσο και του Πορτογαλικού πρωταθλήματος».

Ο Άλεφ είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1995 και έχει ύψος 1,86 μ.. Στο φετινό πρωτάθλημα έχει πραγματοποιήσει 31 συμμετοχές με τον Απόλλωνα (1 ασίστ, 1 γκολ) και αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ, ενώ μπορεί να παίξει και ως στόπερ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button