Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πουλάει Σάμαρη η Μπενφίκα!

Η Μπενφίκα μετά την αποτυχία κατάκτησης του τίτλου αποφάσισε να πωλήσει αρκετούς παίκτες της, μεταξύ των οποίων και τον Ανδρέα Σάμαρη.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα φορά τη φανέλα της Μπενφίκα την επόμενη σεζόν, αλλά δεν θα βρει στην πορτογαλική πρωτεύουσα τον Ανδρέα Σάμαρη. Ο 28χρονος Έλληνας διεθνής μέσος θα αποχωρήσει από τους “αετούς” κατά την ερχόμενη (θερινή) μεταγραφική σεζόν.

Συγκεκριμένα είναι στη λίστα των παικτών που θα πωληθούν. Στη Λισαβόνα θεωρούν ότι μετά την αποτυχία κατάκτησης του τίτλου της Primeira Liga (πρωταθλήτρια αναδείχθηκε μετά από τέσσερα χρόνια η Πόρτο), ο κύκλος μιας “φουρνιάς” έκλεισε.

Έτσι, σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα των “Record” και “Α Bola”, οι Ραούλ Χιμένες, Μπρούνο Βαρέλα, Σάλβιο, Πίζι, Γκριμάλδο, Σάμαρης και Σεφέροβιτς, θα πωληθούν, ο Σβίλαρ θα αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού, ενώ τα συμβόλαια των Πάουλο Λόπες, Ντόουγκλας κι Ελιζέου.

Ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος στο παρελθόν βρέθηκε μια ανάσα από τη μετακίνησή του στην Premier League, πέτυχε ένα γκολ (κόντρα στην Γκιμαράες) σε 17 συμμετοχές (μόλις 4 εξ αυτών στην αρχική ενδεκάδα) στην Primeira Liga, είχε 1 συμμετοχή στο πορτογαλικό Κύπελλο, 3 στο πορτογαλικό Λιγκ Καπ και ισάριθμες στο Champions League.

πηγή: sport24

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button