ΓενικάΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Ρονάλντο… τώρα και σε κόμικ σειρά!(pic)

Ο Κριστιάνο  Ρονάλντο “ντύνεται” υπερήρωας για να πρωταγωνιστήσει στην σειρά Striker Force 7».

Σύγχρονος Μίδας ο διάσημος Πορτογάλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης μετατρέπει όλα όσα αγγίζει σε χρυσό. Ο αριθμός των ακολούθων του στα social media υπολογίζεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια. Μια δυναμική που κάνει εταιρείες και μάρκες να επιθυμούν την συνεργασία του.

Τελευταίο αποτέλεσμα αυτής, είναι η δημιουργία μιας σειράς, που ονομάζεται «Striker Force 7», όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεργάστηκε με την εταιρεία παραγωγής Graphic India και την εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ και τη διαχείριση περιεχομένου VMS Communications, προκειμένου να δημιουργήσουν νέους υπερήρωες. Μια συλλογή χαρακτήρων με την επωνυμία «Striker Force 7», που θα οδηγήσει σε μια σειρά κινουμένων σχεδίων σε κόμικς, εκδόσεις, παιχνίδια και ψηφιακό περιεχόμενο.

«Είμαι πάντα οπαδός των υπερήρωων. Και είμαι ενθουσιασμένος που βοηθώ στη δημιουργία αυτής της νέας σειράς κινουμένων σχεδίων», ανέφερε ο διάσημος Πορτογάλος. «Με τον ίδιο τρόπο που το ποδόσφαιρο συνδέεται με τους πολιτισμούς και τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, πιστεύω ότι οι ήρωες στα κινούμενα σχέδια μπορούν να κάνουν το ίδιο. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλω να συμμετάσχω σε αυτό το σχέδιο», πρόσθεσε.

Ο Σαράντ Ντεβαραχάν, εκτελεστικός διευθυντής της Graphic India, συν-δημιουργός και παραγωγός της σειράς, τόνισε: «Ο Ρονάλντο είναι ένας υπερήρωας στην πραγματική ζωή για μια γενιά και Striker Force 7 θα προσφέρει μια ομάδα χαρακτήρων από όλο τον κόσμο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για την αφοσίωση του, την δουλειά του και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος στο παιχνίδι»
Ρονάλντο και Ντεβαραχάν, θα  είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button