FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένας «γκολτζής» για τον ΠΑΣ Λαμία!(pics-vids)

Τα δημοσιεύματα θέλουν τον Αντώνη Πετρόπουλο να φοράει από του χρόνου τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία και το LamiaSports σας αναλύει τον ποδοσφαιριστή με τα 60 γκολ στο ενεργητικό του.

Η φετινή χρονιά για τον ΠΑΣ Λαμία κύλισε εξαιρετικά, καθώς η ομάδα με τα 64 χρόνια ιστορίας κατάφερε για πρώτη φορά να ανέβει στη SuperLeague και να παραμείνει μάλιστα ως νεοφώτιστη.

Το μοναδικό που ίσως να προβλημάτισε ήταν το γκολ, το οποίο κακά τα ψέματα το ψάχναμε το κιάλι σε πολλά παιχνίδια.

Τα δημοσιεύματα όμως, θέλουν η ομάδα της Λαμίας να είναι κοντά σε μία φαινομενικά εξαιρετική μεταγραφή μιας και αναφέρουν πως ο Αντώνης Πετρόπουλος έχει ήδη «κλείσει» στον ΠΑΣ.

Το LamiaSports μάζεψε ότι πληροφορία πρέπει να ξέρετε για τον «Πετρογκόλ» και σας τον παρουσιάζει μέσω ενός μίνι αφιερώματος.

Ας ξεκινήσουμε:

Ο Αντώνης Πετρόπουλος γεννήθηκε στο Αιγάλεω στις 26 Ιανουαρίου το 1986, είναι 32 ετών και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού επιθετικού.

Η πρώτη ομάδα η οποία ανέδειξε τον Πετρόπουλο ήταν το θρυλικό Αιγάλεω, με το οποίο αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Όταν ανήκε στο ρόστερ του Αιγάλεω, έπαιξε ως δανεικός στο Κερατσίνι (27 συμμ. 5 γκολ) και Χαϊδάρι (25 συμμ. με 4 γκολ).

Μετά από αυτές τις εμφανίσεις ο Έλληνας επιθετικός «ανάγκασε» τον Παναθηναϊκό να τον αγοράσει το 2007 και έμεινε στο «τριφύλλι» έως το 2012.

Με τη φανέλα του ΠΑΟ, αγωνίστηκε σε 51 παιχνίδια, βάζοντας συνολικά 12 γκολ. Όμως και από τους πράσινους δόθηκε δανεικός σε ΟΦΗ (10 συμμ. 4 γκολ).

Όταν έφυγε από τον Παναθηναϊκό, ο Πετρογκόλ, πήγε στην ΑΕΚ των πολλών προβλημάτων την οποία δεν κατάφερε να κρατήσει στην κατηγορία.

Με την Ένωση σημείωσε 13 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ την επόμενη σεζόν ο Απόλλων Σμύρνης ήταν ο ποδοσφαιρικός του σταθμός.

Με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε γεμάτη σεζόν έχοντας 27 συμμετοχές και 12, πραγματοποιώντας μετά από καιρό, μία πολύ καλή χρονιά.

Τα επόμενα δύο χρόνια, ακολούθησαν ο ΟΦΗ πάλι με 14 συμμετοχές και 2, η Καλλονή με 11 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ το 2015 ο Έλληνας φορ έφυγε για την Ιταλία και την Serie B.

Εκεί ο 32χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε μόλις 5 ματς, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ.

Όταν επέστρεψε από Ιταλία, φόρεσε ξανά τη φανέλα του Απόλλων Σμύρνης, αγωνιζόμενος στη Football League, έχοντας μάλιστα αντίπαλο τον ΠΑΣ Λαμία. Στη δεύτερη θητεία του στη Ριζούπολη, πέτυχε 9 σε 24.

Στην αρχή της φετινής σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Δόξας Δράμας, αν και είχε ακουστεί και για τη Λαμία, αλλά δεν έμεινε για πολύ. Έφυγε από την ομάδα της Δράμας και αγωνίστηκε με τον Πλατανιά Χανίων από τον οποίο θα μείνει και ελεύθερος.

Στα Χανιά έπαιξε σε 8 παιχνίδια και πέτυχε 2 γκολ, αλλά δεν κατάφερε να δέσει με το υπόλοιπο σύνολο.

Τέλος, ο Πετρόπουλος έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Ελλάδος Κ19 και Κ21, έχοντας από 14 συμμετοχές και με τις δύο και πέτυχε 5 και 7 γκολ αντίστοιχα.

Δείτε τώρα μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Αντώνη Πετρόπουλου στα ελληνικά γήπεδα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button