Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Έδεσε» Μπορδαλάς η Χετάφε

Την κοινή τους πορεία θα συνεχίσουν η Χετάφε και ο τεχνικός Χοσέ Μπορδαλάς, ο οποίος καθοδήγησε τους Μαδριλένους σε μια καταπληκτική σεζόν.

Η Χετάφε διεκδίκησε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα τερματίσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας της Λα Λίγκα κάνοντας την υπέρβαση αφού -θυμίζουμε ότι- προβιβάστηκε στην Α’ κατηγορία το καλοκαίρι του 2017, με τον προπονητή Μπορδαλάς να παρουσιάζει μια εξαιρετική ομάδα.

Ο 54χρονος βρισκόταν στο στόχαστρο αρκετών ισπανικών συλλόγων, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν το όνομά του έχει ακουστεί ακόμα και για ελληνικές ομάδες, όμως θα παραμείνει στο «τιμόνι» των Μαδριλένων.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Χετάφε, ο Μπορδαλάς έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το 2020.

«Είναι σημαντικό νέο (σ.σ. η ανανέωση συμβολαίου του Μπορδαλάς) γιατί θα δώσουμε μια συνέχεια στο πρότζεκτ μας», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ραμόν Πλάνες.  «Θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ, τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, έχουμε τις ίδιες ιδέες για το ποδόσφαιρο και δεν μου ήταν καθόλου δύσκολο να αποφασίσω», είπε από τη μεριά του ο Μπορδαλάς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button