Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παρουσία Μελισσανίδη η τελευταία προπόνηση

Η εφετινή σεζόν για το αγωνιστικό τμήμα της ΑΕΚ έλαβε τέλος σήμερα. Μάλιστα, η τελευταία προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» πραγματοποιήθηκε παρουσία του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μαζί ήταν και τα υπόλοιπα στελέχη του αγωνιστικού τμήματος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Βασίλης Δημητριάδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Πρώτος μίλησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και τη συνολική πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έκανε αναφορά και στην απώλεια του Κυπέλλου, τονίζοντας πως «ήταν μια κακή βραδιά για τους περισσότερους, ήμαστε στεναχωρημένοι αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο» ενώ άφησε σαφείς αιχμές για την περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «όποιον ποδοσφαιριστή θέλουμε τον αποκτούμε και όποιον θέλουμε να κρατήσουμε τον κρατάμε» ενώ δεσμεύτηκε πως η ομάδα θα ενισχυθεί και την επόμενη σεζόν θα είναι ακόμα πιο δυνατή και ανταγωνιστική. Κλείνοντας την ομιλία του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ευχαρίστησε εκ νέου άπαντες για την σπουδαία σεζόν που πραγματοποίησαν και τους αποχαιρέτησε λέγοντας «είστε πανάξιοι πρωταθλητές, θα είμαστε και του χρόνου πρωταθλητές».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που και αυτός από την πλευρά του έδωσε συγχαρητήρια για τα όσα πέτυχαν όλοι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ζήτησε προσοχή από τους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια των διακοπών τους και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 28 Ιουνίου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της τελευταίας προπόνησης, ο Μασούντ Σοτζέι προπονήθηκε κανονικά και μόνο ο Νίκλας Χουλτ έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Παρόντες ήταν και οι έξι διεθνείς (Βασίλης Μπάρκας, Μιχάλης Μπακάκης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Γαλανόπουλος και Τάσος Μπακασέτας) που επέστρεψαν άμεσα από τη Σεβίλλη με την αποστολή της εθνικής μετά το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button