Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στο “Tolerance Cup” η ΑΕΛ!

Η ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΛ συμμετείχε σε ένα εκ των κορυφαίων τουρνουά για μικρές ηλικίες της Ευρώπης, στο “Tolerance Cup”, όπου αντιμετώπισε ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Μπάγερν.

Τεράστια τιμή για την ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΛ αποτέλεσε η πρόσκληση και συμμετοχή της Κ-10 των βυσσινί σε ένα εκ των κορυφαίων τουρνουά ποδοσφαίρου για μικρές ηλικίες της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν στο «Tolerance Cup» που διεξήχθη στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας.

Στόχος των διοργανωτών ήταν η ειρηνική συνύπαρξη διαφορετικών πολιτισμών και η ανάδειξη χαρακτηριστικών όπως ο σεβασμός και η αλληλεγγύη.  Στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες-κολοσσοί της Ευρώπης όπως η Λίβερπουλ και η Μπάγερν Μονάχου, πολύ γνώστες ομάδες όπως η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η Γαλατασαράι, η Βικτόρια Πλζεν η Σάλτσμπουργκ, η Μπεσίκτας, η Στουρμ Γκρατς και η Χάιντουκ αλλά και Γερμανικές ομάδες της Μπουντεσλίγκα όπως η Μάιντζ και η Νυρεμβέργη.

Οι προπονητές (Βασιλείου Ιωάννης-Πάνος Βασίλειος) και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ αποκόμισαν τεράστιες εμπειρίες και παραστάσεις αγωνιζόμενοι απέναντι σε παγκοσμίως αναγνωρισμένες σχολές ποδοσφαίρου και εκπροσώπησαν επάξια εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων τόσο την ομάδα τους όσο και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο ως οι πρεσβευτές του σε αυτό το πολύ σημαντικό αθλητικό και κοινωνικό γεγονός.

“Ευχόμαστε η εικόνα της βυσσινί φανέλας των πιτσιρικάδων δίπλα σε αυτές της Λίβερπουλ και της Μπάγερν να αποτελέσει οιωνό για το μέλλον και σε ανδρικό επίπεδο” ανέφεραν οι άνθρωποι της ΑΕΛ για τη συμμετοχή της ακαδημίας σε αυτό το τουρνουά.

πηγή: sport24

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button