FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κόστα Βιάνα Βάντερσον: Ένας Βραζιλιάνος… από τη Λαμία!(pics+vids)

Ένα μικρό αφιέρωμα για έναν ποδοσφαιριστή που σκόραρε, έδωσε βαθμούς, ξεσήκωσε αλλά και δίχασε κόσμο, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.

Όπως διαβάσατε σήμερα αποκλειστικά στο LamiaSports, ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Λαμία.

Έτσι, μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στην πόλη της Λαμίας και στην ομάδα του ΠΑΣ, ο Βάντερσον αποτελεί παρελθόν.

Το LamiaSports θέλοντας να ευχαριστήσει τον Βραζιλιάνο εξτρέμ του ετοίμασε ένα αποχαιρετιστήριο αφιέρωμα και του εύχεται καλή συνέχεια!

Ας ξεκινήσουμε:

Όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2016, όπου ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον, μένοντας ελεύθερος από τον Απόλλων Σμύρνης, υπέγραψε στον ΠΑΣ Λαμία.

Ο Βραζιλιάνος στην πρώτη του χρονιά στον ΠΑΣ, κατάφερε να προσφέρει όσα περισσότερα μπορούσε έχοντας 29 συμμετοχές στη Football League, με 1 γκολ και 8 ασίστς, ενώ έπαιξε και στο Κύπελλο Ελλάδος έχοντας 4 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα του ΠΑΣ στη Football League, ο Βάντι το πραγματοποίησε με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό. Η Λαμία είχε κερδίσει εύκολα με 3-0 σκορ και ο Βραζιλιάνος είχε «σερβίρει» τα 2 από 3 γκολ της ομάδας του.

Ο 24χρονος αριστερός εξτρέμ, αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο της Λαμίας και έγινε πολύ γρήγορα ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας και όχι μόνο…

Μετά την πανηγυρική άνοδο του ΠΑΣ Λαμία στη SuperLeague, ο Βάντερσον ήταν έτοιμος να αποχωρήσει όμως κάτι η θέληση του κόσμου και κάτι οι προσπάθειες της διοίκησης ο Βραζιλιάνος ανανέωσε την συνεργασία του για έναν ακόμη χρόνο.

Στην πρώτη χρονιά του ΠΑΣ στη SuperLeague, ο Βάντι αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχοντας 1 γκολ. Μάλιστα, θα μείνει αξέχαστο καθώς ήταν στην πρώτη εκτός έδρας νίκη της Λαμίας στη Α΄Εθνική και μάλιστα με μεγάλο σκορ 1-3, επί του Αστέρα Τρίπολης.

Θυμηθείτε το γκολ:

Στο Κύπελλο Ελλάδος, φόρεσε τη φανέλα της λαμιώτικης ομάδας 4 φορές, σκοράροντας 2 γκολ. Το ένα μάλιστα ήταν καθοριστικότατο, μιας και ήταν στη νίκη της Λαμίας με 1-0 επί της Καλλιθέας.

Φέτος, με τα «κυανόλευκα» ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπαιξε σε 5 διαφορετικές θέσεις. Σε 13 παιχνίδια έπαιξε ως σέντερ φορ, 4 ως δεξιός εξτρέμ, 2 ως αριστερός, 1 παιχνίδι ως «δεκάρι» και 1 φορά ως δεύτερος επιθετικός.

Η Λαμία, είναι για τον Βάντερσον μέχρι στιγμής, η δεύτερη ομάδα σε συμμετοχές μιας και έχει παίξει συνολικά σε 59 παιχνίδια, έχοντας 5 γκολ και 9 ασίστς. Με τον Απόλλων Σμύρνης έχει 64 συμμετοχές, 12 γκολ και 10 ασίστς.

Παρόλο που αγαπήθηκε και αρκετός κόσμος θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα, ο Βάντι έφτασε στο να φύγει και μέσα στη σεζόν, διχάζοντας τον κόσμο της Λαμίας. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ολοκλήρωσε κανονικά τη σεζόν.

Πλέον, με τα σημερινά δεδομένα ο ποδοσφαιριστής δεν ανήκει πλέον στην ομάδα του ΠΑΣ, ενώ όπως σας αποκαλύψαμε σκέφτεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα, έχοντας ήδη δύο προτάσεις από το εξωτερικό.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Βάντερσον με τη φανέλα του ΠΑΣ:

Το LamiaSports, εύχεται στον Κόστα Βιάνα Βάντερσον καλή ξεκούραση αυτές τις ημέρες και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Obrigado!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button