FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χρόνια πολλά Μιχάλη!(pics-vids)

Γενέθλια έχει σήμερα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Μιχάλης Φράγκος.

Ο Μιχάλης Φράγκος σαν σήμερα στις 20 Μαΐου του 1990 γεννήθηκε και το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε αυτόν και στην οικογένειά του.

Για τον λόγο αυτό του ετοιμάσαμε ένα μικρό αφιέρωμα.

Ας ξεκινήσουμε:

Ο Μιχάλης Φράγκος γεννήθηκε στη Ρόδο, όμως τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στην ομάδα Κ20 του Θρασύβουλου. Στην ομάδα της Αθήνας, αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα, έχοντας την πρώτη σεζόν (2007-2008) 2 συμμετοχές στη Football League και 1 στο Κύπελλο Ελλάδος.

Το καλοκαίρι του 2009 ο Έλληνας εξτρέμ φόρεσε τη φανέλα του Διαγόρα Ρόδου, όμως αγωνίστηκε μόλις 1 φορά. Την δεύτερη σεζόν του στην ομάδα της Ρόδου, ο Φράγκος αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια της Football League, σε 6 παιχνίδια των play off του πρωταθλήματος και σε 2 παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος, έχοντας συνολικά 2 γκολ.

Τη σεζόν 2013/2014 ο 28χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για λογαριασμό του Φωκικού Άμφισσας, με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετική πρώτη σεζόν.

Έπαιξε σε 25 παιχνίδια στη Football League, πέτυχε 13 γκολ ενώ είχε και 2 ασίστς. Μάλιστα, έπαιξε και σε 2 παιχνίδια του Κυπέλλου βάζοντας και εκεί άλλα 2 γκολ και μάλιστα το ένα ήταν μέσα στο Καραϊσκάκης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Μετά από τις καταπληκτικές εμφανίσεις του με τον Φωκικό, ο ΠΑΣ Λαμία έκανε δικό του τον Μιχάλη Φράκο και τη σεζόν 2014-2015 φόρεσε για πρώτη φορά τα «κυανόλευκα».

Με τον ΠΑΣ, έπαιξε στο πρώτο μισό της σεζόν, έχοντας 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.

Το δεύτερο μισό της σεζόν, ο Έλληνας εξτρέμ το πέρασε και πάλι στην Αθήνα με τη φανέλα αυτή τη φοράς της Καλλιθέας.

Στην Καλλιθέα, κατάφερε να βάλει 4 γκολ σε 9 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια της Football League, ενώ αγωνίστηκε και 7 παιχνίδια των play out, έχοντας και εκεί 1 τέρμα στο ενεργητικό του.

Όλη την υπόλοιπη χρονιά, ο Φράγκος αγωνίστηκε στην Καλλιθέα παίζοντας συνολικά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο σε 31 παιχνίδια, έχοντας 9 γκολ.

Μία σεζόν πριν επιστρέψει στον ΠΑΣ Λαμία, ο Ροδίτης ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τις  φανέλες της Καλλονής και της Σπάρτης.

Και με τις δύο ομάδες αγωνίστηκε σε 33 αγώνες, σε Football League και Κύπελλο, ενώ πέτυχε 11 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο, έχοντας μόλις 1 ασίστ.

Τον Ιούλιο του 2017, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία, για να αγωνιστεί αυτή την φορά στην SuperLeague.

Φέτος, με τα «κυανόλευκα» αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια συνολικά, στα οποίο δεν κατάφερε να σκοράρει.

Δείτε τώρα μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Φράγκού:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button