FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χρόνια πολλά αρχηγέ!(pics-vids)

Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα ο ένας εκ των αργηχών του ΠΑΣ Λαμία, Κωνσταντίνος Μπουλούλης και το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά και ευτυχισμένα.

Μεγάλη γιορτή σήμερα για την Ελλάδα, 25 Μαΐου μιας και είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης.

Αρκετό μέρος της χώρας μας γιορτάζει και ο ΠΑΣ Λαμία έχει τον δικό του εορταζόμενο, οποίος δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Μπουλούλη.

Ο ένας εκ των αρχηγών της ομάδας έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή και το LamiaSports του στέλνει τα χρόνια πολλά μέσα από ένα μίνι αφιέρωμα.

Ας ξεκινήσουμε:

Ο γεννημένος στη Λαμία Κωνσταντίνος Μπουλούλης αγωνίζεται στον ΠΑΣ Λαμία από τοn Αύγουστο του 2015, όπου και έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας και αφού πέρασε με μεγάλη επιτυχία από τις ομάδες του Φωκικού (1η σεζόν 28 συμμ. 2 γκολ- 2η σεζόν 12 συμμ. 2 γκολ) αλλά και την ομάδα του Ατρομήτου, το 2015 έμεινε ελεύθερος από τον σύλλογο του Περιστερίου κα υπέγραψε στην ομάδα με την οποία αγωνίστηκε και στη Football League αλλά και στην SuperLeague και διατέλεσε και αρχηγός της.

Στον ΠΑΣ Λαμία μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί, την 1η σεζόν σε 15 παιχνίδια της Football League, 2 του Κυπέλλου Ελλάδος, έχοντας μία ασίστ.

Την 2η σεζόν συμπλήρωσε 16 συμμετοχές στη Football League, 4 στο Κύπελλο Ελλάδος, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Τέλος, στην 3η σεζόν του στον ΠΑΣ, όπου έπαιξε στη SuperLeague, ο Μπουλούλης αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 4 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Να σημειώσουμε εδώ, πως στο φιλικό παιχνίδι της Λαμίας με τον Φωκικό, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης, ο οποίος βραβεύτηκε για την προσφορά του στον σύλλογο της Άμφισσας.

Οι ομάδες από τις οποίες έχει περάσει ο Μπουλούλης:

Δείτε μερικά γκολ του Έλληνα μέσου του ΠΑΣ Λαμία:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button