FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Σάντι Κριζμάν… για τον ΠΑΣ Λαμία!(pics+vids)

Σημερινό δημοσίευμα εμπλέκει τον Σάντι Κριζμάν με τον ΠΑΣ Λαμία και το LamiaSports σας παρουσιάζει τον Κροάτη επιθετικό.

Ένα σημερινό δημοσίευμα εμπλέκει τον Σάντι Κριζμάν με τον ΠΑΣ Λαμία. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Κροάτης επιθετικός μένει ελεύθερος από την ΑΕΛ και σκέφτεται να παραμείνει στην Ελλάδα, με τη Λαμία να βολιδοσκοπεί την κατάσταση.

Το LamiaSports όπως κάνει σε για κάθε φερόμενο μεταγραφικό στόχο της Λαμίας, βρήκε τις απαραίτητες πληροφορίες για τον Κριζμάν και σας τον παρουσιάζει.

Ας ξεκινήσουμε: 

Σάντι Κριζμάν

Ο Σάντι Κριζμάν γεννήθηκε στην Pula της Κροατίας, είναι 28 ετών και η θέση που αγωνίζεται είναι αυτή του περιφερειακού επιθετικού.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα της Zminj, μένοντας για δύο χρόνια ενώ έπαιξε σε 22 παιχνίδια και έχοντας 7 γκολ.

Έπειτα έκανε ένα πέρασμα από την Karlovac, με την οποία πέτυχε 15 γκολ σε 24 παιχνίδια ενώ αμέσως μετά η Ριέκα τον αγόρασε μετά από την καταπληκτική σεζόν που έκανε.

Στην ομάδα της Ριέκα αν και αγωνίστηκε 76 φορές με τη φανέλα της, πέτυχε μόλις 9 γκολ ενώ το 2011 αποχώρησε με επόμενο προορισμό την Κορέα και την Jeonman Dragons παίζοντας σε 8 ματς.

Τη σεζόν 2015-2016 ο Κριζμάν αγωνίστηκε στην Slaven Belupo, σημειώνοντας 19 συμμετοχές και 3 γκολ.

Το καλοικαίρι του 2016 ο 28χρονος Κροάτης έφυγε από την χώρα του για την Ζελέζνιτσαρ Σαράγιεβο, στην οποία όμως αγωνίστηκε εκεί για μία χρονιά. Έπαιξε σε 11 παιχνίδια και σημείωσε 4 γκολ.

Στο πρώτο μισό του 2017, ο Κριζμάν αγωνίστηκε στην Κόπερ, παίζοντας σε 13 παιχνίδια ενώ σημείωσε 4 γκολ.

Μετά την Κόπερ, ήρθε Ελλάδα για λογαρισμό της ΑΕΛ, με την οποία φέτος έπαιξε σε 26 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 5 γκολ.

Τέλος, ο Κριζμάν έχει αγωνιστεί και με όλες τις Εθνικές μικρές ομάδες της Κροατίας, έχοντας συνολικά 19 συμμετοχές και 8 γκολ.

Δείτε τώρα μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Κριζμάν:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button