FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι «κυανόλευκοι» μεταγραφικοί στόχοι… μέσα από τα «μάτια» του Football Manager!(pics)

Τα μεταγραφικά σενάρια στον ΠΑΣ Λαμία έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και το LamiaSports σας παρουσιάζει τις καρτέλες των ποδοσφαιριστών που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής, με την βοήθεια του Football Manager 2018.

Επίσης, θα συγκρίνουμε τους ποδοσφαιριστές που έχουν μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λαμίας, με τους υπάρχοντες ή και όχι «κυανόλευκους» παίκτες.

Ας ξεκινήσουμε:

Αντώνης Πετρόπουλος

Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακουστήκανε ήταν ο πρώην επιθετικός του Πλατανιά Χανίων, ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Όπως θα δείτε και στην καρτέλα του 32χρονου επιθετικού στο Football Manager 2018, πρόκειται για έναν καθαρά επιθετικό-στόχο (δηλαδή ψηλός, με πολύ καλό παιχνίδι στον αέρα).

Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι οι εκτελέσεις πέναλτι έχοντας βαθμό 12, ενώ τον ίδιο αριθμό έχει στα μακρινά σουτ και στην κίνηση χωρίς την μπάλα.

Στις κεφαλιές έχει 16, ενώ στα τελειώματα έχει 14. Υστερεί αρκετά στην αντοχή και στην ταχύτητα, ενώ έχει 15 στην ισορροπία.

Η καρτέλα του Αντώνη Πετρόπουλου

Δείτε τώρα την καρτέλα με την σύγκριση του Πετρόπουλου, με τον Εβγκέν Μπούτνικ: (η πράσινη γραμμή είναι του Πετρόπουλου, η μπλε του Μπούτνικ)

Η σύγκριση του Αντώνη Πετρόπουλου με τον Εβγκέν Μπούτνικ

Ελίνι Δημούτσος

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στον Πλατανιά Χανίων και ακούγεται έντονα για τον ΠΑΣ Λαμία, είναι ο Ελίνι Δημούτσος.

Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, έμπειρο, δυνατό αλλά και αρκετά τεχνικό. Αυτό που ξεχωρίζει στον Δημούτσο κοιτώντας την καρτέλα του είναι το 13 στο μαρκάρισμα που έχει, ενώ στα τάκλιν έχει 14, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για έναν αμυντικό χαφ.

Επίσης, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει 11 σε πάσα και ντρίπλα ενώ τεχνική κατάρτιση έχει 12. Στη γενναιότητα, την επιθετικότητα, στην ευκινησία αλλά και την φυσική αντοχή έχει 16.

Η καρτέλα του Ελίνι Δημούτσου

Δείτε τώρα την καρτέλα με την σύγκριση του Ελίνι Δημούτσου με τον Μάρκο Μπλάζιτς: (Η πράσινη γραμμή είναι του Δημούτσου, ενώ η μπλε του Μπλάζιτς)

Η σύγκριση του Ελίνι Δημούτσου με τον Μάρκο Μπλάζιτς.

Βασίλης Πλιάτσικας

Τρίτος ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Πλατανιά και είναι πολύ κοντά (αν δεν έχει κλείσει ήδη) στον ΠΑΣ Λαμία, είναι ο Βασίλης Πλιάτσικας.

Πρόκεται για έναν δεξιό μπακ πλέον, και λέμε πλέον καθώς ξεκίνησε σαν αμυντικό χαφ με αρκετή εμπειρία αλλά χωρίς αγωνιστική ετοιμότητα.

Αυτό που ξεχωρίζει στην καρτέλα του Πλιάτσικα είναι το 13 στα μαρκαρίσματα, το 12 στα τάκλιν αλλά και το 14 σε αποφασιστικότητα, στην επιθετικότητα και το 13 στην εργατικότητα.

Τα σωματικά προσόντα του είναι αρκετά καλά, έχοντας 12 σε δύναμη, ευκινησία, ισορροπία, ταχύτητα και φυσική αντοχή.

Η καρτέλα του Βασίλη Πλιάτσικα.

Δείτε τώρα την σύγκριση του Πλιάτσικα με τον Μαρκ Ασίγκμπα: (η πράσινη γραμμή είναι του Πλιάτσικα, η μπλε του Ασίγκμπα)

Η καρτέλα σύγκρισης του Πλιάτσικα με τον Ασίγκμπα.

Άρης Σοϊλέδης

Ο επόμενος της λίστας είναι ο αριστερός μπακ που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, Άρης Σοϊλέδης.

Ο Σοϊλέδης, είναι ένας ποδοσφαιριστής γνώστης της SuperLeague ο οποίος έχει παίξει στα 26 του σε αρκετά παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία.

Αυτά που ξεχωρίζουν από τον 26χρονο μπακ είναι οι εκτελέσεις του στα πέναλτι έχοντας 14 και στα κόρνερ 13, ενώ στα φάουλ έχει 12.

Στη ντρίπλα έχει 13 όπως και στη σέντρα, ενώ 12 έχει επίσης και στο μαρκάρισμα, στην πρωτη επαφή. Ένα άλλο σημαντικό που ξεχωρίζει στον Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι το 13 που έχει στη σέντρα.

Η καρτέλα του Άρη Σοϊλέδη.

Δείτε τώρα την καρτέλα με την σύγκριση του Σοϊλέδη με τον Σάκη Παντελιάδη: (η πράσινη γραμμή είναι του Σοϊλέδη, ενώ η μπλε του Παντελιάδη)

Η καρτέλα σύγκρισης του Σοϊλέδη με τον Παντελιάδη.

Νίκος Γιαννακόπουλος

Ο τερματοφύλακας στη λίστα είναι ο Νίκος Γιαννακόπουλος. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος στο Football Manager έχει αποτέλεσει για αρκετά χρόνια wonderkid.

Κοιτάζοντας την καρτέλα του Γιαννακόπουλου βλέπουμε, πως στα αντανακλαστικά του είναι στα 14, η έκταση άλματος στο 13, ενώ ο έλεχγος της περιοχής στο 12.

Επίσης, το μήκος του βολέ του είναι στο 12, όπως και το τετ α τετ. Τέλος, το μπλοκαρισμά του είναι στο 13.

Η καρτέλα του Νίκου Γιαννακόπουλο.

Δείτε τώρα την καρτέλα του Γιαννακόπουλου, σε σύγκριση με το Νίκο Παπαδόπουλο: (Η πράσινη γραμμή είναι του Γιαννακόπουλο, η μπλε του Παπαδόπουλου)

Η σύγκριση του Γιαννακόπουλου με τον Παπαδόπουλο.

Θανάσης Καραγκούνης

Ένας γνώριμος στο λαμιώτικο κοινό είναι ο Θανάσης Καραγκούνης, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή μας και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Φθιώτιδα.

Ο 26χρονος εξτρέμ, ξεχωρίζει για την ταχύτητά του, έχοντας 14 στην επιτάχυνση και τον ευκινησία, ενώ έχει 15 στην ταχύτητα και 12 στην φυσική αντοχή.

Επίσης, έχει 14 στις εκτελέσεις κόρνερ, στη ντρίπλα και στην τεχνική κατάρτιση ενώ 12 έχει στις εκτελέσεις φάουλ και στη σέντρα.

Η καρτέλα του Θανάση Καραγκούνη.

Δείτε τώρα την καρτέλα με την σύγκριση του Καραγκούνη με τον Πίτι: (η πράσινη γραμμή είναι του Καραγκούνη, ενώ η μπλε του Πίτι)

Η σύγκριση του Καραγκούνη με τον Πίτι.

Σάντι Κριζμάν

Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της φετινής χρονιάς ήταν ο Σάντι Κριζμάν, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στην ΑΕΛ με πολύ καλή χρονιά.

Αυτό που ξεχωρίζει στον Κριζμάν είναι το 13 στις εκτελέσεις πέναλτι, στη ντρίπλα, στην πρώτη επαφή και στην τεχνική κατάρτιση.

Στα τελειώματα έχει 12, ενώ επίσης τον ίδιο βαθμό έχει στην γενναιότητα, την κίνηση χωρίς τη μπάλα και την φυσική αντοχή.

Τέλος, έχει 13 στην επιτάχυνση, ευκινησία και 14 στην ταχύτητα.

Η καρτέλα του Σάντι Κριζμάν.

Δείτε τώρα την καρτέλα σύγκρισης του Κριζμάν με τον Βάντερσον: (η πράσινη γραμμή είναι του Κριζμάν, η μπλε του Βάντερσον)

Η καρτέλα σύγκρισης του Κριζμάν με τον Βάντερσον.

Βασίλης Καραγκούνης

Τελευταίος στη λίστα είναι ο αδερφός του Θανάση Καραγκούνη, ο αμυντικός Βασίλης Καραγκούνης.

Ο Βασίλης είναι ο μικρότερος της λίστας, καθώς είναι 23 ετών αλλά πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ικανοποιητική εμπειρία.

Τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει είναι κυρίως τα σωματικά του προσόντα, έχοντας 12 στην αντοχή και στη ταχύτητα, ενώ έχει 13 σε επιτάχυνση, ευκινησία και φυσική αντοχή.

Η καρτέλα του Βασίλη Καραγκούνη.

Δείτε την καρτέλα του Καραγκούνη, συγκρίνοντάς τον με τον Δημήτρη Κουτρομάνο: (η πράσινη γραμμή είναι του Καραγκούνη, η μπλε του Κουτρουμάνου)

Η σύγκριση του Β. Καραγκούνη με τον Δ. Κουτρομάνο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button