FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Γιώργος Μύγας!(pics)

Τα δημοσιεύματα θέλουν τον ΠΑΣ Λαμία να ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Μύγα του Παναιτωλικού και το LamiaSports σας παρουσιάζει τον δεξιό μπακ-χαφ.

Ένα ακόμη μεταγραφικό δημοσίευμα έκανε την εμφάνισή του και είχε πρωταγωνιστή τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο Γιώργος Μύγας φέρεται να είναι ο αντικαταστάτης του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στη Λαμία καθώς κλήθηκε να γυρίσει πίσω στην ΑΕΚ.

Το LamiaSports βρήκε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε για τον φερόμενο ως μεταγραφικό στόχο του ΠΑΣ Λαμία και σας τον παρουσιάζει.

Γιώργος Μύγας

Ο Γιώργος Μύγας έχει γεννηθεί στις 7 Απριλίου του 1994 στην Αμφιλοχία και η θέση του είναι δεξί μπακ, αλλά τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε και στη θέση του δεξιού χαφ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Παναιτωλικό, στον οποίο αγωνίζεται μέχρι και σήμερα και αποτελεί ένα από τα καλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η ομάδα του Αγρινίου.

Από το 2012 που φοράει τη κίτρινη φανέλα ο Μύγας έχει αγωνιστεί σε 98 παιχνίδια, έχοντας 4 ασίστς. Με τον Παναιτωλικό έχει αγωνιστεί σε δύο πρωταθλήματα, καθώς αρχικά έπαιξε στην Football League αλλά από την ημέρα που ανέβηκε η ομάδα στην SuperLeague, «ανέβηκε» και ο ποδοσφαιριστής.

Τέλος, να σημειώσουμε πως ο Μύγας έχει αγωνιστεί και στις μικρές εθνικές ομάδες, έχοντας 6 συμμετοχές με την Κ19, ενώ έχει και άλλες 4 με την ομάδα Κ21.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button