Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εμπλοκή στη μεταγραφή Κάιπερς!

Σε δηλώσεις με τις οποίες τονίζει ότι δεν θέλει να έρθει στην ΑΕΚ οδήγησαν τον Ούγκο Κάιπερς ο μάνατζερ του και η ομάδα που κρύβεται από πίσω.

Ο Βέλγος επιθετικός εμφανίζεται να δήλωσε στην dhnet.be ότι: «Δεν θα πάω στην ΑΕΚ! Η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού σε μένα, στον πατέρα μου και τον μάνατζέρ μου! Δεν έχω πρόβλημα να μείνω άλλον έναν χρόνο στον Εργοτέλη, άλλωστε η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε».

Στην ίδια ιστοσελίδα ο εκπρόσωπος του παίκτη τόνισε: «Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Ολες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτήν της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει».

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Εργοτέλη και έχει ήδη πληρώσει για την αγορά του Κάιπερς, ο οποίος έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη και δεν μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα. Στην Ένωση μάλιστα έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν στοιχεία για την εμπλοκή άλλης ομάδας, κάτι που είναι παράνομο και θα μπορούσε να επιφέρει σημαντικές κυρώσεις. Μόλις σήμερα εξάλλου υπήρξαν δημοσιεύματα για σφήνα του Ολυμπιακού στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button