FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Βασιλαντωνόπουλου!

Στο ψάξιμο για αντικαταστάτη του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου είναι οι άνθρωποι του ΠΑΣ Λαμία. Δείτε ποιος ποδοσφαιριστής από την Superleague προτάθηκε.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος ήταν φέτος για τον ΠΑΣ Λαμία, πραγματικά «λύρα εκατό» μιας και ο δανεικός από την ΑΕΚ δεξιός φουλ μπακ, ήταν στα περισσότερα παιχνίδια που αγωνίστηκε, MVP.

Γρήγορος, μέσα σε όλες τις φάσεις, καλός στην άμυνα, ικανοποιητικός στην επίθεση, στοιχεία που δύσκολα μπορείς να βρει σε Έλληνα ποδοσφαιριστή αυτή την εποχή και πόσο μάλλον να είναι προσιτός όσο αφορά το οικονομικό.

Έναν, τέτοιο ποδοσφαιριστή ψάχνει τώρα να βρει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, μιας και ο Σταύρος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ. Όπως φαίνεται, ο αντικαταστάτης του ίσως να έχει βρεθεί και μάλιστα έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Βασιλαντωνόπουλο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μύγα, τον 24χρονο δεξιό φουλ μπακ του Παναιτωλικού, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του και αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Το «sdna» σε σημερινό του δημοσίευμα αναφέρει πως η ομάδα της Φθιώτιδας έχει δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και περιμένει να δει τι θα γίνει με την ομάδα του, για να κάνει την κίνησή της.

Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ:

Η αποχώρηση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου δημιουργεί κενό στο δεξί άκρο της άμυνας της Λαμίας, με τον Γιώργο Μύγα να είναι ένας από τους υποψηφίους αντικαταστάτες.

Μετά την θετική εξέλιξη και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ασίγκμπα η Λαμία επιχειρεί να «καλύψει» τυχόν απώλειες στο ρόστερ της, με τον Γιώργο Μύγα να είναι στην μεταγραφική της λίστα σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime.

Ο 24χρονος άσος του Παναιτωλικού δεν υπέγραψε νέο συμβόλαιο και κυκλοφορεί ελεύθερος, με τον σύλλογο της Φθιώτιδας να περιμένει τις εξελίξεις με τον Μπάμπη Τεννέ ώστε να κινηθεί επισήμως. Εξάλλου η περίπτωση του Μύγα δεν επηρεάζεται από την συμφωνία με τον Πλιάτσικα μιας και μπορούν και οι δύο να αποκτηθούν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button