Άλλα αθλήματαΓενικάΤοπικά ΣπορΤοπικές Ειδήσεις

Νικητής ο Μαγκαλάες!

Ο Μπρούνο Μαγκαλάες ήταν ο μεγάλος νικητής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018. Ο Πορτογάλος με Scoda Fabia R5 κατάφερε να επιζήσει στις ειδικές του εθνικού μας αγώνα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και να πάρει την πρώτη του νίκη στην Ελλάδα και πρώτη στο φετινό ERC.

Στη 2η θέση, 29.1 δευτερόλεπτα πισω, τερμάτισε ο Νόρμπερτ Χέρζιγκ με Scoda Fabia R5. Αυτό ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα στην καριέρα του Ούγγρου οδηγού στο ERC.

Την κυριαρχία των Skoda ολοκλήρωσε ο Χούμπερτ Πτάζεκ. Ο Πολωνός ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 3η θέση στην καλύτερή του εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στην κατηγορία ΕRC2 νικητής ήταν ο Ούγγρος Τιμπόρ Έρντι Τζούνιορ με Μitsubishi Lancer EVO X, ενώ στην ERC3 κυριάρχησε ο Ινδός Αμιτρατζίτ Γκος με Peugeot 208 R2.

H πρώτη 15άδα του ERC:

Πρώτος Έλληνας και 11ος γενικής ήταν ο Θέμης Χαλκιάς με Scoda Fabia R5 o oποίος απόλαυσε το αυτοκίνητο και έκανε ένα πολύ καλό αγώνα. Στη 2η θέση, 1 λεπτό, 26 δευτερόλεπτα και 3 δέκατα πίσω, τερμάτισε ο Γιώργος Κεχαγιάς, ενώ 3ος ήταν ο Γιάννης Μπαντούνας, αμφότεροι με Μitsubishi Lancer EVO. Στην F2 κυριάρχησε ο «ΕL ΝΑΚ JR» με Renault Clio Sport.

Η πρώτη 15άδα του πανελληνίου πρωταθλήματος:

Πηγή: starsports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button