FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τι γίνεται με Όμο και ΠΑΣ Λαμία;

Στόχος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για τη νέα φετινή σεζόν ήταν πρώτα απ΄όλα να ανανεώσει ορισμένους ποδοσφαιριστές «κολώνες» της ομάδας…

Η αρχή έγινε με Μάρκ Ασίγκμπα ενώ ακολούθησαν οι Ανέστης Αναστασιάδης, Μάρκο Μπλάζιτς, Νίκος Τσούκαλος και Κωνσταντίνος Μπουλούλης.

Όμως, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει δώσει εδώ και δύο χρονιές τα διαπιστευτήρια του και αξίζει σίγουρα να βρίσκεται και πάλι στα «σαλόνια» της SuperLeague με τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο λόγος για τον Σουλεϊμάν Όμο, ο οποίος αποτελεί εδώ και δύο χρόνια τον βασικό αμυντικό χαφ της ομάδας, έναν εκ των αρχηγών του συλλόγου και έναν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιρστές του συνόλου του Μπάμπη Τεννέ.

Ο Νιγηριανός ανασταλτικός μέσος φέτος πραγματοποίησε μία ακόμη καλή χρονιά με τα «κυανόλευκα» έχοντας 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 4 στο Κύπελλο Ελλάδος έχοντας δύο γκολ και 1 ασίστ.

Θα ήταν αρκετά στενάχωρο για αρκετούς Λαμιώτες να δουν τον Όμο να μην ανανεώνει το συμβόλαιό του με την ομάδα, τώρα που φαίνεται πως η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και πάει για το κάτι παραπάνω, μιας και είναι αρκετά αγαπητός στους φιλάθλους.

Τα τελευταία δημοσιεύματα όσο αφορά τα μεταγραφικά ανέφεραν πως τουρκικές ομάδες είχαν πλησιάσει τον 32χρονο μέσο όμως, προς τα έξω έχει βγει πως η «κυανόλευκη» διοίκηση έχει ως στόχο την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ας περιμένουμε να δούμε…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button