Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Φερνάντες: «Σημαντικός ο αγώνας με την Ισπανία»

Ελάχιστους αμφισβητίες, συγκεντρώνει η άποψη πως το ντέρμπι της Ιβηρικής χεροσνήσου, ανάμεσα στην Ισπανία και την Πορτογαλία, θα κρίνει και την πρωτιά στον 2ο όμιλο του Μουντιάλ.

Η -χρονικά- πρώτη αναμέτρηση μεταξύ δύο ισχυρών αντιπάλων στην κορυφαία διοργάνωση, θα διεξαχθεί στο Σότσι, την ερχόμενη Παρασκευή 15 Ιουνίου.

Υπέρμαχος της κρισιμότητας που έχει ο αγώνας με τους Ισπανούς, είναι ο αμυντικός μέσος της Πορτογαλίας και της Λοκομοτίβ Μόσχας, Μάνουελ Φερνάντες, ο πρώτος παίκτης από την αποστολή του Φερνάντο Σάντος που μίλησε στους δημοσιογράφους:

«Είμαστε εδώ για να νικήσουμε και στους τρεις αγώνες του ομίλου. Η αναμέτρηση με την Ισπανία είναι πολύ σημαντική, καθώς θα παίξουμε με ένα από τα φαβορί. Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στην διοργάνωση. Και ασφαλώς δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν από τους άλλους αντιπάλους μας. Πιστεύω ότι οι οπαδοί της Λοκομοτίβ Μόσχας θα είναι στο πλευρό μας. Οπως και πολλοί φίλαθλοι, που θα μας συμπαρασταθούν λόγω του Κριστιάνο Ρονάλντο».

Αναφορικά με το μέλλον του διάσημου συμπαίκτη του, ο Φερνάντες σχολίασε ότι «δεν φαίνεται ανήσυχος σχετικά με το μέλλον του».

Τον 2ο όμιλο, συμπληρώνουν το Μαρόκο και το Ιράν, ομάδες τις οποίες η Πορτογαλία θ΄ αντιμετωπίσει στις 20 και 25 Ιουνίου, αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button