FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έχουμε και λέμε: Η μέχρι τώρα ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία!(pic)

Δείτε πως θα είναι η ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία με τις μέχρι τώρα ανανεώσεις και μεταγραφές της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Ο ΠΑΣ Λαμία μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει μία μεταγραφή τερματοφύλακα, αυτή του Νίκου Μελίσσα, δύο ανανέωσεις κεντρικών αμυντικών, του Αναστασιάδη και του Ασίγκμπα, δύο μεταγραφές αμυντικών του Βάντερσον και του Πλιάτσικα, δύο ανανεώσεις μέσων, του Μπλάζιτς και του Μπουλούλη, μία μεταγραφή ανασταλτικού μέσου του Ελίνι Δημούτσο, μία ανανέωση και μία μεταγραφή μεσοεπιθετικών του Τσούκαλο και του Επστάιν αντίστοιχα και είναι έτοιμη στο να ολοκληρώσει την μεταγραφή ενός επιθετικού, αυτή του Αντώνη Πετρόπουλου.

Δείτε τώρα με τις μέχρι τώρα κινήσεις της «κυανόλευκης» ομάδας πως θα έμοιαζε η βασική ενδεκάδα σε σύστημα 4-2-3-1.

Όπως βλέπετε έχουμε τοποθετήσει τον Βασίλη Πλιάτσικα δεξιά, θέση την οποία μπορεί σίγουρα να καλύψει ο διεθνής αμυντικός, όμως αν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Χρήστο Κουκόλη, τότε αυτός θα πάρει τη θέση στο κέντρο της άμυνας και ο Ασίγκμπα θα πάει δεξιά, όπου και είναι η φυσιολογική του θέση, με τον Πλιάτσικα να πηγαίνει στα χαφ.

Επίσης, βλέπουμε τον Μπουλούλη στο κέντρο δίπλα στον Δημούτσο σε θέση «6», θέση στην οποία τον είδαμε πέρυσι να αγωνίζεται αλλά δίπλα του είχε τον Μπλάζιτς.

Τέλος, πολύ πιθανόν να βλέπουμε συχνά τον Τσούκαλο να παίζει στα δεξιά της επίθεσης φέτος, μιας και έχει αποκτηθεί ο Ντένις Επστάιν, ποδοσφαιριστής ο οποίος γνωρίζει τη θέση καλύτερα από τον καθένα.

Βέβαια, όλα αυτά θα αλλάξουν μετά από τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης με το γράφημα αυτό να αποτελεί απλά μία δομική.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button