FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ποιος είναι ο Βολιώτης Άνταμ Τζανετόπουλος;(pics+vids)

Ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται κοντά (για ακόμη μία φορά) στον δανεισμό του Άνταμ Τζανετόπουλου και το LamiaSports σας παρουσιάζει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Σε ακόμη μία μεταγραφική περιόδο ο Άνταμ Τζανετόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία.

Από πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε την πρώτη επαφή ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Λαμία για τον Άνταμ, αλλά ούτε τότε αλλά ούτε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο είχαμε κάποια εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα.

Τώρα όμως φαίνεται να είναι πιο σοβαρά τα πράγματα μιας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ξεκαθαρίσει πως ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα πάει στην προετοιμασία της ομάδας, αλλά θα δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια.

Το LamiaSports, μιας και ο Τζανετόπουλος είναι μεταγραφικός στόχος του ΠΑΣ και εν δυνάμει ποδοσφαιριστής του, σας παρουσιάζει ένα μικρό αφιέρωμα για την ποδοσφαιρική ζωή του «κιτρινόμαυρου» αθλητή.

Άνταμ Τζανετόπουλος

Γεννήθηκε στο Βόλο στις 10 Φεβρουαρίου του 1995 και αγωνίζεται σε δύο θέσεις εξίσου καλά. Παίζει ως κεντρικός αμυντικός, όπου είναι η φυσική του θέση, αλλά επί Γκας Πογιέτ και Τραϊαννού Δέλλα στην ΑΕΚ αγωνίστηκε και ως αμυντικό χαφ.

Σε ηλικία 15 ετών έφυγε από τον Βόλο και πήγε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου και έμεινε από το 2009 έως το 2012, παίζοντας σε όλα τα κλιμάκια των «ερυθρόλευκων».

Το 2012 επέστρεψε και πάλι στον Βόλο για να αγωνιστεί στη Νίκη με την οποία σημείωσε αρκετά καλές εμφανίσεις αναγκάζοντας την ΑΕΚ να κάνει δικό της.

Από το 2013 λοιπόν ο Τζανετόπουλος ανήκει στο δυναμικό της Ένωσης, έχοντας συμπληρώσει συνολικά 30 συμμετοχές.

Το 2017 ο 23χρονος σέντερ μπακ φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή, ως δανεικός από την ΑΕΚ. Πραγματοποιώντας 17 εμφανίσεις ο Άνταμ έκανε μία εκπληκτική σεζόν και τότε υπενθύμισε σε πολλούς για ποιον λόγο τον επέλεξε η ομάδα της Αθήνας…

Εκτός των ομάδων που έχει φορέσει τις φανέλες τους, ο Τζανετόπουλος έχει αγωνιστεί και στην ομάδα Κ21 της Ελλάδας, έχοντας 5 συμμετοχές, ενώ έχει παίξει 1 φορά στην ανδρική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button