FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο «αντίπαλος» του Κουκόλη!

Μπορεί ο Μπάμπης Τεννές και ο ΠΑΣ Λαμία να σκέφτονται να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Χρήστου Κουκόλη, όμως φαίνεται πως υπάρχει και αντικαταστάτης…

Συνεχίζεται η μεταγραφολογία στον ΠΑΣ Λαμία, όπως επίσης και οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές, αν και τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία σταστιμότητα.

Όπως φαίνεται, η περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου είναι πολύ κοντά στο να ανακοινωθεί, όμως υπάρχουν ακόμη κάποιες περιπτώσεις ανανεώσεων που εκκρεμούν.

Μία από αυτές είναι αυτή του Χρήστου Κουκόλη, ο οποίος φέτος φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ σε 20 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ από τη μέση του πρωταθλήματος και έπειτα έδειξε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο, «έδεσε» αρκετά καλά με τους Αναστασιάδη και Ασίγκμπα και για αυτό τον λόγο σκέφτονται από την ΠΑΕ να τον ανανεώσουν.

Βέβαια, υπάρχει και ο αντικαταστάτης του 28χρονου κεντρικού αμυντικού, στην περίπτωση που τελικά δεν τα βρουν οι δύο πλευρές.

Ο αντικαταστάτης του φέρεται να είναι ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός του Πλατανιά Χανίων, ο Χρήστος Καρυπίδης. Η είδηση αυτή μόνο καινούργια δεν είναι καθώς ο έμπειρος αμυντικός των Χανίων είχε ακουστεί για την «κυανόλευκη» ομάδα από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου και όπως φαίνεται αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Κουκόλη, αν δεν ανανεώσει με τον ΠΑΣ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button