Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μαϊκόν!

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μαϊκόν, κάνουν λόγο δημοσιεύματα από τη γειτονική Τουρκία.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ της Αντάλιασπορ φέρεται να είναι ένας από τους στόχους της πρωταθλήτριας Ελλάδας για τις πτέρυγες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα bursadabugun.com, η Αντάλιασπορ “φιλοδοξεί να πουλήσει τους Γιοάν Τζουρού, Σάντρο Ρανιέρι και Γουίλϊαμ Βανκιέρ, οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων από την Ιταλία και τη Γαλλία. Υπάρχει, όμως, ενδιαφέρον και για τον Μαϊκόν από σύλλογο της Ελλάδας”.

Και το άρθρο συνεχίζει: “Ο 28χρονος Μαϊκόν, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 ως ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, ενδιαφέρει την ΑΕΚ, μια από τις ιστορικότερες ελληνικές ομάδες, η οποία χρειάζεται ενίσχυση στις πτέρυγες. Η παραχώρησή του δεν αποκλείεται, ειδικά από τη στιγμή που οι ”ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα”.

Ο Μαϊκόν ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Φλουμινένσε, έπαιξε στην πρώτη ομάδα, συνέχισε στην Ντεσπορτίβο Μπραζίλ, κάνοντας το ταξίδι για την Ευρώπη τον Μάρτιο του 2010 για λογαριασμό της Λοκομοτίβ. Στο ρωσικό σύλλογο αγωνίστηκε επί μια επταετία συμπληρώνοντας 193 συμμετοχές με 30 γκολ και 26 ασίστ κατακτώντας δύο κύπελλα Ρωσίας, προτού μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι στην Αντάλιασπορ, με την οποία σε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 5 γκολ κι έδωσε ισάριθμες ασίστ.

Να αναφερθεί πως το συμβόλαιό του με τους ”ερυθρόλευκους” της Τουρκία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button