FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Χερόνιμο Μπαράλες στο μικροσκόπιο του LamiaSports!(pics+vids)

Ένας γυρολόγος των γηπέδων στην πόρτα του ΠΑΣ Λαμία. Το LamiaSports σας παρουσιάζει τον Χερόνιμο Μπαράλες.

Σημερινό δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Sportime» αναφέρει πως ο Χερόνιμο Μπαράλες, γνωστός μας από το πολύ πετυχημένο πέρασμά του από τον Αστέρα Τρίπολης, έχει προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία.

Το LamiaSports, όπως κάνει σε κάθε τέτοιο δημοσίευμα, για να έχει μία σφαιρική άποψη για τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή που «ακούγεται» για τον ΠΑΣ Λαμία, σας παρουσιάζει τον Μπαράλες και σας μεταφέρει χρήσιμες πληροφορίες για την καριέρα του.

Χερόνιμο Μπαράλες

Ο Χερόνιμο Μπαράλες γεννήθηκε στο Μπουένο Σάιρες της Αργεντινής, τον Ιανουάριο του 1986, είναι 32 ετών, έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Μπάνφιλντ, ενώ αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα του αργεντίνικου πρωταθλήματος.

Με την Ατλέτικο Μπάνφιλντ έπαιξε σε 79 παιχνίδια, σημείωσε 11 γκολ και μοίρασε και 8 ασίστ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές χρονιές.

Με αυτές του τις χρονιές, εξαργύρωσε ένα συμβόλαιο στο ισπανικό πρωτάθλημα, φορώντας τη φανέλα της Ουέλβα, η οποία αγωνιζόταν το 2009 στο πρωτάθλημα της La Liga 2.

Στον ισπανικό σύλλογο μπορεί να αγωνίστηκε ως δανεικός, παρόλο αυτά κατάφερε και φόρεσε την φανέλα του για 35 παιχνίδια, ενώ πέτυχε 5 γκολ και έδωσε και 1 ασίστ.

Εκτός από την Ουέλβα, δόθηκε δανεικός από την Μπάνφιλντ και στην Γουόντερερς της Χιλής, με την οποία έπαιξε σε 14 παιχνίδια μόνο, αλλά κατάφερε και έβαλε 4 γκολ και πρόλαβε να μοιράσει και άλλα 2.

Το 2011 τελειώνει η καριέρα του από την Μπάνφιλντ, καθώς έμεινε ελεύθερος και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του ζωή.

Τον Αύγουστο του 2011 υπέγραψε ως ελεύθερος στην ομάδα της Ουνιόν Σάντα Φε, στην οποία έκατσε μόλις μία σεζόν. Με την Σάντα Φε έβαλε 2 γκολ σε 27 παιχνίδια ενώ είχε και 1 ασίστ.

Όταν έφυγε και απο εκεί, πήγε με ελεύθερη μεταγραφή (και πάλι) στην Ουρακάν, με την οποία δεν κατάφερε και πολλά, παρά μόνο να αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια της Primera Division της Αργεντινής.

Το 2013 «ανοίγει το κεφάλαιο» Ελλάδα και Αστέρας Τρίπολης. Ένα κεφάλαιο που έμελλε να «αναζωογονήσει» την καριέρα του Μπαράλες και τον ίδιο. Ο 32 χρονος επιθετικός κατάφερε πολλά πράγματα στην Ελλάδα και ένα από αυτά ήταν να γίνει αγαπητός στους φιλάθλους του Αστέρα.

Ένα άλλο είναι πως βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, την σεζόν 2014-2015 έχοντας εκείνη την σεζόν 17 γκολ στην SuperLeage, αλλά συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 21.

Με τη φανέλα της ομάδας από την Τρίπολη, αγωνίστηκε συνολικά σε 82 παιχνίδια, έβαλε 29 γκολ στο σύνολο και μοίρασε και 4 ασίστ. Ένα άλλο πολύ σημαντικό ρεκόρ που «κατέχει» ο Αργεντινός φορ, είναι πως είναι η ακριβότερο πώληση του Αστέρα στην ιστορία του.

Τον Αύγουστο του 2015, ο Αστέρας βάζει στα ταμεία του 1,5 εκατο. ευρώ και η τουρκική Σίβασπορ παίρνει τον Μπαράλες.

Όμως, από την στιγμή που φεύγει από την Ελλάδα, αρχίσει ο «κατήφορος» για τον ίδιο. Στην Τουρκία έπαιξε σε μόλις 7 παιχνίδια, ενώ αργότερα και αφού έμεινε για ένα εξάμηνο χωρίς ομάδα, γύρισε στην Ουρακάν.

Μετά και από την επιστροφή του στην Αργεντινή, ήρθε η μεταγραφή του στην Μαλαισία και στην Τζοχόρ, όπου ούτε εκεί κατάφερε να στεριώσει και τον Γενάρη του 2018 επιστρέφει ξανά στην χώρα του για λογαριασμό της Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Με την Χιμνάσια δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ, φόρεσε τη φανέλα της 8 φορές και πλέον είναι ελεύθερος να πάει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Δείτε τώρα μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον Χερόνιμο Μπαράλες:

Δείτε γκολ και τις καλύτερες φάσεις του Μπαράλες από τα γήπεδα που έχει αγωνιστεί:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button