Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Προπονητής ο Τσενάμο!

Ο πολυαγαπημένος τερματοφύλακας στους φίλους του ΠΑΣ Λαμία, Λουίτζι Τσενάμο «κρέμασε» τα γάντια του και πλέον θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων στον Παναιτωλικό.

Η πρώτη συγκέντρωση του Παναιτωλικού εν όψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 1η Ιουλίου στις 19.00 το απόγευμα. Η ομάδα του Αγρινίου θέλει να πραγματοποιήσει μια καλύτερη αγωνιστική χρονιά σε σχέση με πέρυσι και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί.

Οι ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το παρόν στην πρώτη συγκέντρωση είναι οι : Άργκους, Βακράκος, Βασιλούδης, Ηλ. Γιαννιώτης, Ιταμπέλ, Κλέσιο, Κουσιάδης, Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Μαλής, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ, Μύγας, Νταλακούρας, Ντίας, Ουίλιαν, Πάουλο, Παρράς, Ρότσα, Σταματόπουλος, Τσοκάνης, Χαντάκιας. Νέα πρόσωπα θα είναι οι Κόκκορης, Αγρόδημος, που πρόσφατα εντάχθηκαν στον Παναιτωλικό.

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας του Αγρινίου, ο Έρικσον, θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή. Επίσης 6 ποδοσφαιριστές από την κ20 του Παναιτωλικού θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία. Ο λόγος για τους Γεωργούση, Γιαννιώτη Θεοδωρόπουλο, Λιάβα Μπελεβώνη και Τσιγγάρα.

Η είδηση έρχεται από ένα πρώην τερματοφύλακα του Παναιτωλικού. Ο Λουίτζι Τσέναμο υπέγραψψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό ως προπονητής τερματοφυλάκων. Θα αναλάβει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων και εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο του Τραϊαννού Δέλλα.

Από την Δευτέρα και τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button